19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε τι έχει συμβεί με τη Μαρία Κορινθίου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Γιάννη Αϊβάζη συνάντησαν οι κάμερες αλλά και οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την Κυριακή το βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο, μεταξύ άλλων του ζήτησαν να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝτ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει: «Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή . Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης».

Ο Γιάννης Αϊβάζης, λοιπόν, σχολίασε αυτές της δηλώσεις ως εξής: «Διάβασα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του Γιώργου. Έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Από ό,τι διάβασα είπε ότι δεν ήταν υφιστάμενή του και ότι ήταν επιλογή του εμπορικού. Μπορεί να μην ήταν η Μαρία υφιστάμενή του, αλλά ήταν όλοι οι υπόλοιποι στην εκπομπή. Σίγουρα ο Γιώργος ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό