24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σήμερα ο γάμος Κασσελάκη-Τάιλερ – Σε στενό κύκλο στη Νέα Υόρκη, στην Ελλάδα το γλέντι

Ειδήσεις Ελλάδα

Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπεθ αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Ο πολιτικός γάμος που θα λάβει χώρα σήμερα στη Νέα Υόρκη, θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο σε θέρετρο στα Hamptons. Σύμφωνα με την κα. Αυγέρη, θα γίνει μόνο με έναν μόλις μάρτυρα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ενσταντανέ.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι θα γίνει γλέντι και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή, ενω ευχήθηκε στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

Η ανακοίνωση του γάμου έγινε από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρόεδρος του κόμματος δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Η πρώτη αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τον σύντροφό του έγινε στο πρώτο βίντεο μέσω του οποίου γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε, επίσης, ευχαριστήσει τον σύντροφό του, Τάιλερ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας» είχε πει. «Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό