18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σήμερα αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική αντεπίθεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έναρξη σήμερα του Συνεδρίου του κόμματος

«Είμαστε εδώ στο Tae Kwon Do και ετοιμαζόμαστε για το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, ότι είμαστε το μόνο κόμμα, το οποίο κάνει πραγματική αντιπολίτευση. Και γι’ αυτό θα αρχίσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη πορεία για την Προοδευτική Αντεπίθεση. Την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο κόσμος τώρα», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία συνοδεύει με βίντεο από τις προετοιμασίες για το σημερινό συνέδριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει ότι η ομιλία του είναι ανοικτή όχι μόνο στους συνέδρους, αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. «Ελάτε, σας προσκαλώ, όλο ο κόσμος μια γροθιά, για να μπορέσει να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στην κοινωνία μας. Σας περιμένω στις 6μ.μ.», αναφέρει.

Είμαστε στο Taekwondo και ετοιμαζόμαστε για το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα Πέμπτη 22/2 αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική Αντεπίθεση.Η ομιλία μου είναι ανοιχτή όχι μόνο στους συνέδρους μας αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.Σας περιμένω στις 6μ.μ.! pic.twitter.com/pBNHvayRWm

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 22, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό