16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σήμα Φροντίδας απ’ τη Spartan Security

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Spartan Security, με ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλειας από το 1989 ως 24ωρος πάροχος ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας, επιβεβαιώνει διαρκώς την ευαισθησία της και την σταθερή συμβολή της στον κλάδο. Με το βλέμμα στραμμένο στο 2023 παρουσίασε στο ευρύ κοινό τη νέα σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της (CSR) με τίτλο «Σήμα Φροντίδας».

Με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Spartan Security “στέλνει” σήμα, δηλαδή προσφέρει έμπρακτη στήριξη σε ανθρώπους και φορείς που χρειάζονται βοήθεια. Στόχος είναι η ενημέρωση και η συμμετοχή σε ενέργειες που προάγουν την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τη βιωσιμότητα.

Στις 7/4, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, η Spartan Security επισκέφθηκε Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα “Οι Άγιοι Ανάργυροι” “Ορθόδοξο Χωριό” στον Νέο Βουτζά, προσφέροντας ηλεκτρονικά είδη και παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενεί. Εκτός απ’ την εταιρική συνεισφορά της Spartan Security, πολύ σημαντική ήταν και η εθελοντική στήριξη των ίδιων των εργαζομένων της με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γεγονός που μεγιστοποιεί τη συνολική προσπάθεια και προάγει την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Σήμα Φροντίδας» θα αποτελεί στο εξής τη σκέπη όλων των Sustainability δράσεων της Spartan Security με έμφαση στους πυλώνες Κοινωνία, Περιβάλλον, Οικονομία.

Λίγα λόγια για τη Spartan Security

H Spartan Security είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών και συνδρομητών 24ωρων ψηφιακών υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Ξεχωρίζει για τον άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και το απολύτως εξειδικευμένο σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιεί. Υπερέχει σε  ασφαλείς υποδομές καθώς, κατά αποκλειστικά στην Ελλάδα, λειτουργεί ταυτόχρονα δύο παράλληλα στελεχωμένα και πλήρως εξοπλισμένα 24ωρα Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας.  Βασική ραχοκοκαλιά της οργανωτικής της λειτουργίας αποτελεί η έμπειρη ομάδα της, με πλήρως διαχωρισμένα τμήματα, αρμοδιότητες αυστηρά καθορισμένες και ταυτόχρονη τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών βάση των πιο απαιτητικών πιστοποιήσεων ποιότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό