17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο με το ταξί που επέβαινε η 18χρονη που αγνοείται – Έκκληση της μητέρας της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 18χρονη κοπέλα από τις Σέρρες, την περασμένη Τρίτη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τους γονείς της και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε στηην αυλή, προκειμένου να μιλήσει στο κινητό της, όπως είπε στους γονείς της, ωστόσο από εκείνη την ώρα, η τύχη της αγνοείται. 

Συνεχίζει να αγνοείται για 4η ημέρα η 18χρονη Πετρούλα από τις Σέρρες με τους γονείς της να βιώνουν δραματικές στιγμές αναζητώντας την κόρη τους.

Η 18χρονη κοπέλα, την περασμένη Τρίτη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τους γονείς της και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε στηην αυλή, προκειμένου να μιλήσει στο κινητό της, όπως είπε στους γονείς της, ωστόσο από εκείνη την ώρα, η τύχη της αγνοείται.

Ο πατέρας της αγνοούμενης περιγράφει στο MEGA: «Όλα καλά, φάγαμε», μου λέει: «Μπαμπά καλά είμαι έτσι με το καπέλο;» και της λέω: «Καλά είσαι κορίτσι μου» και αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε η 18χρονη με τον πατέρα της, πριν εξαφανιστεί από το σπίτι τους.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη.

«Μας είπανε από εδώ από τον φούρνο ότι είδανε ένα ταξί, γυρνούσε παράξενα εδώ πέρα. Μετά βρήκαμε τον ταξιτζή, τον πήρα τηλέφωνο, του λέω αυτό και αυτό μου λέει πήρα μία κοπέλα εδώ από το χωριό ήταν και ένας άλλος κύριος μέσα 30-35», δήλωσε ο πατέρας της αγνοούμενης.

«Ούτε μαλώσαμε, τίποτα, όλα καλά, δεν έγινε κάτι», διευκρίνισε ο πατέρας της 18χρονης.

Ενώ, η μητέρα της είπε: «Είχε πολύ στρες λόγω των πανελλαδικών, ήθελε πάρα πολύ να πετύχει τον στόχο που είχε βάλει για να μείνει στην Ελλάδα».

Κάτοικοι του χωριού αναφέρουν πως μέσα στο ταξί, που ενδεχομένως επιβιβάστηκε η 18χρονη, βρισκόταν ένας άνδρας που την περίμενε.

«Η κόρη μου φορούσε ένα μαύρο καπέλο, ένα μπλουζάκι άσπρο. Ο ταξιτζής μας είπε τους άφησε στο ΚΤΕΛ Μακεδονίας απλώς η κόρη μου είχε σκυμμένο το κεφάλι για να μην την γνωρίσουν», σημείωσε ο πατέρας της 18χρονης.

Η μητέρα της αγνοούμενης ανέφερε: «Εγώ της είχα πει: Δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον σε κάποιο παλικάρι όπως κάνουν όλα τα κορίτσια στην ηλικία σου; Όχι μου λέει γιατί θέλω πρώτα να περάσω και μετά έχω αρκετό χρόνο».

Οι γονείς της απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στο να βρεθεί η κόρη τους.

«Με αναστατώνει γιατί δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Όποιος είδε τίποτα ας πάρει ένα τηλέφωνο, αν δεν θέλει σε εμάς ας πάρει στην αστυνομία».

Τρία 24ωρα αργότερα, η 18χρονη Πετρούλα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής με τους γονείς της να αγωνιούν και να προσεύχονται η ζωή της να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας ο τελικός προορισμός του ταξί

To MEGA επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο οδηγό ταξί, ο οποίος είπε πως δεν κατάλαβε εάν ήταν η 18χρονη η κοπέλα που επιβιβάστηκε στο ταξί του.

Ωστόσο, είπε πως ο τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας καθώς φορούσε κουκούλα.

«Απλά θέλω να ξέρω που βρίσκεται»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LIVE NEWS, η 18χρονη όταν έφυγε από το σπίτι της πήρε μόνο την ταυτότητά της, ένα πορτοφόλι με λίγα χρήματα και το κινητό της, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό.

Μιλώντας στο LIVE NEWS ο αδελφός της 18χρονος είπε πως προσπαθούν αν δουν που μπορεί να βρίσκεται αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα.

«Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω πως είναι καλά η αδελφή μου και να μην έγινε κάτι κακό. Η αδελφή μου ήταν πάντα ένας ήρεμος άνθρωπος, καθόταν στο δικό της δωμάτιο. Δεν μιλούσε πολύ όταν είχε προβλήματα. Στη μαμά μου μίλαγε μόνο όταν είχε κάτι. Δεν πρόσεξα κάτι περίεργο αυτές της ημέρες. Είχαμε πάει και βόλτα, ήταν όλα καλά».

Όπως είπε η μητέρα της, η 18χρονη έκανε παρέα στη γειτονιά με παιδιά που η εκείνη τους γνώριζε αλλά δεν ξέρει εάν μιλούσε στο διαδίκτυο με αγνώστους.

«Υπάρχουν άνθρωποι που παριστάνουν τους μικρότερους στο διαδίκτυο και είναι μεγαλύτεροι. Δεν ξέρω εάν μιλούσε με κάποιο άγνωστο. Εγώ θέλω να παρακαλέσω αυτόν τον άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να μας πούνε πως είναι καλά. Ας πάρει η ίδια στο Α.Τ εάν δεν θέλει να πάρει εμάς. Απλά θέλω να ξέρω που βρίσκεται».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό