23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σάλος στο Copa Africa με τον έλεγχο στα γήπεδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Copa Africa αποτελεί… γιορτή για τις χώρες της Αφρικής. Το ποδόσφαιρο ενώνει τους πάντες και στις αφρικανικές χώρες έχουν δείξει την αγάπη τους (και με το παραπάνω) για το άθλημα. Η Ακτή Ελεφαντοστού, είναι αυτή που φιλοξενεί τη διοργάνωση το 2024 και παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, το κλίμα παραμένει γιορτινό, με όλους τους φιλάθλους να περιμένουν τη νοκ άουτ φάση.

Παρά το ωραίο κλίμα που υπάρχει μέσα στα γήπεδα, έξω από αυτά, γίνεται κάτι το οποίο έχει ενοχλήσει τόσο τους φιλάθλους, όσο και τον κόσμο που είδε το βίντεο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον σωματικό έλεγχο που γίνεται από τους security, προτού μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο. Εδώ και ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο, στο οποίο στρατιώτες άνδρες, ελέγχουν με άσχημο τρόπο τις γυναίκες προτού μπουν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, πιάνουν τα στήθη των γυναικών προκειμένου να δουν αν κρύβουν εκεί κάποιο αντικείμενο για να το βάλουν κρυφά στο γήπεδο. Ο έλεγχος στους άνδρες δεν είναι το ίδιο αυστηρός και αυτός είναι και ο λόγος που έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος, μιας και δεν είναι σωστό να πιάνουν τις γυναίκες με τέτοιο τρόπο στο στήθος, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό