23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Σάλος» στην Αργεντινή – Οπαδοί πηγαίνουν στο γήπεδο με όπλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή είναι κάτι παραπάνω από τρόπος ζωής. Οι Αργεντινοί έχουν αποδείξει ότι οι αγαπημένες τους ομάδες, είναι μέρος της ρουτίνας τους και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα γήπεδα, από την πρώτη μέχρι τις μικρές κατηγορίες, είναι γεμάτα με κόσμο. 

Η αγάπη τους ωστόσο, πολλές φορές… ξεφεύγει και βλέπουμε εικόνες που δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Σε καμία περίπτωση πάντως, δεν θα περίμενε ο φίλαθλος κόσμος να δει οπαδούς να κρατάνε όπλα στα χέρια τους και να είναι πάνω σε λεωφορείο. Και όμως στην Αργεντινή απ’ ότι φαίνεται, όλα είναι πιθανά.

Σε μία αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων από συνοικίες του Μπουένος Άιρες, το οποίο έληξε με νίκη 2-1 των γηπεδούχων, οι φίλαθλοι πήγανε στο γήπεδο έχοντας όπλα μαζί. Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, βλέπουμε κόσμο με πυροβόλα όπλα στα χέρια να δείχνουν… έτοιμοι για όλα.

Τα πλάνα αυτά κάνουν τον γύρο του κόσμου και προφανώς δεν δείχνουν την ομορφιά και τα συναισθήματα που μπορεί να δώσει το ποδόσφαιρο. Ένας από τους επιβάτες στο λεωφορείο εμφανίζεται σε μία από τις πόρτες κρατώντας στα χέρια του ένα αυτόματο, με τον κόσμο στο δρόμο να τους αποθεώνει. Ντέρμπι με τα όλα του στην Αργεντινή απ’ ότι φαίνεται, έστω και αν γίνεται με λάθος τρόπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό