22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σάλος με το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη για «σύκα» και Κασσελάκη – «Έκανα φάουλ» παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε τι ακριβώς είπε και προκάλεσε αντιδράσεις

Σάλο έχει προκαλέσει το ομοφοβικό σχόλιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, από τον διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη, στη ραδιοφωνική εκπομπή του, «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη».

Η συζήτηση ξεκίνησε για το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα. Τότε, ο Βασίλης Χιώτης, θέλοντας να κάνει χιούμορ, το οποίο αποδείχτηκε ανεπιτυχές, είπε την ατάκα πως εκεί «βγάζουν καλά σύκα».

Μάλιστα, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής, Νότης Παπαδόπουλος, προσπάθησε άμεσα να τον συνετίσει, λέγοντάς του να μαζευτεί.

Σιχαμερό σεξιστικό “αστειάκι” από τον Χιώτη, διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3 για τον #Κασσελακη.«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα» λέει χαζογελώντας, τη στιγμή που συζητούν αν ο #Κασσελακης θα πάει στρατό στην Καλαμάτα.Ακόμα και ο συμπαραγωγός του, Νότης Παπαδόπουλος του λέει… pic.twitter.com/Ngxp4W2PHC

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) October 11, 2023

 

Μετά τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που δέχτηκε, ο Βασίλης Χιώτης, ανέβασε ένα μήνυμα στο X και παραδέχτηκε ότι έκανε «φάουλ».

«Επειδή βλέπω ότι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ ότι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω:

Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ… », έγραψε χαρακτηριστικά.

Επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω:Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ…

— Chiotis Vasilis (@ChiotisVasilis) October 11, 2023

 

 

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό