20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σάκκαρη 2-0: Η Πολωνή σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της Μαρίας

Ειδήσεις Ελλάδα

WTA

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
25.02.2022 | 19:05

Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της με την Τζέσικα Πεγκούλα για το Australian Open
2022 TERTIUS PICKARD / AP PHOTO

Η Ίγκα Σβιόντεκ παίζοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα επικράτησε 2-0 σετ της Μαρίας Σάκκαρη και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Ντόχα.

Δεν μπόρεσε να βρεθεί σε έναν ακόμα μεγάλο τελικό η Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε 2-0 σετ από την Ίγκα Σβιόντεκ η οποία θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ντόχα την Κόνταβεϊτ.

Η Πολωνή (Νο9) ήταν πιο σταθερή, έπαιξε πιο επιθετικά από την Σάκκαρη και κατάφερε τελικά να δικαιωθεί επικρατώντας με 6-4, 6-3.

Το ματς: Η Σάκκαρη δημιούργησε τα πρώτα break points μόλις στο πρώτο game του αγώνα, όμως η Σβιόντεκ άντεξε και τα έσβησε και τα δύο. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στην τρίτη ευκαιρία της την οποία εκμεταλλεύτηκε η Σακ για να προηγηθεί με 2-1.

Ωστόσο, η συνέχεια του σετ δεν ήταν ανάλογη για την Ελληνίδα. Η Σβιόντεκ πιέζοντας ασφυκτικά και παίζοντας στο όριο κατάφερε να πάρει γρήγορα το break πίσω και κρατώντας το σερβίς της έφτασε μέχρι το 5-4. Σε εκείνο το σημείο έκανε το δεύτερο break και έκλεισε το σετ με 6-4.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την Σάκκαρη η οποία έκανε break στο πρώτο game και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Ξανά όμως η Σβιόντεκ κατάφερε να επιζήσει από διαδοχικά breaks και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό