20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν πιστεύω ότι είναι γκρινιάρα…είναι η γλύκα της»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σάκης Κατσούλης είχε κερδίσει το «Survivor» το 2021 και φέτος κέρδισε και το «Survivor All Star»! Ο δημοφιλής νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το μέλλον του μαζί της.

Τι είναι για σένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Ο άνθρωπός μου εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Σίγουρα το «Survivor» ήταν ένα πολύ μεγάλο τεστ για μας για δεύτερη φορά – πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο και πόσο δεμένοι είμαστε για να περάσουμε τόσο χρόνο σε ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς να τσακωθούμε. Επίσης, δεν πιστεύω ότι είναι γκρινιάρα, όπως πολλοί τη θεωρούν. Είναι η γλύκα της.

Έκανες μια πρόβα πρότασης γάμου στο «Survivor» φέτος. Έχεις φανταστεί ποτέ τη στιγμή που θα γίνει και η πραγματική;

Είναι πολύ απαιτητική, της αρέσουν τα όμορφα πράγματα, και θέλω να κάνω κάτι εντυπωσιακό και πολύ ρομαντικό όταν έρθει εκείνη η ώρα. Αν δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει η γυναίκα μου, όλο αυτό θα είχε διακοπεί πολύ νωρίτερα.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να δημιουργήσεις οικογένεια;

Κατά τη γνώμη μου πάντα, σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θέλω πολύ να κάνω οι καθημερινότητα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τις επιχειρήσεις μου, είμαι workaholic. Όσο αντέχουν τα πόδια μου και το μυαλό μου, θα συνεχίσω.

Θέτεις νέους στόχους;

Έχω ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχα ως παιδί, είμαι ήδη ολοκληρωμένος ως άνθρωπος, έχω καταφέρει με σκληρή δουλειά πράγματα που ούτε καν είχα φανταστεί. Δυστυχώς, οι εποχές και η χώρα όπου ζούμε δεν είναι για μεγάλα σχέδια, πρέπει να πατάμε στα πόδια μας, αλλά μου αρέσει να εξελίσσομαι.

Τι μήνυμα θα ήθελες να περάσεις σε όσους μάς διαβάζουν;

Για να πετύχεις απαιτούνται επιμονή, υπομονή, πίστη στον εαυτό σου, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα. Αν τα κατακτήσεις όλα αυτά, σε συνδυασμό με καθαρό μυαλό και σωστή διαπαιδαγώγηση, δεν μπορεί κανείς να σου κόψει το δρόμο για την επιτυχία – όποια κι αν είναι αυτή, γιατί η επιτυχία είναι υποκειμενική έννοια.

: Hello

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό