24.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

«Ρώτησε κανείς τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την κριτική του στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια  και την τεκνοθεσία άσκησε, μιλώντας στο MEGA, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», εξέφρασε την αντίθεσή του στο εν λόγω νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια τονίζοντας πως κανείς δεν ασχολείται με την άποψη των παιδιών. «Ρώτησε κανείς αυτά τα παιδιά εάν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον με ομόφυλα ζευγάρια;». Και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω, τα ρώτησε, πώς λοιπόν αποφασίζουν για τα παιδιά;».

«Δεν είναι μόνο η αγάπη το κριτήριο για ένα παιδί. Είναι και η αγωγή, το κοινωνικό περιβάλλον και η παιδεία», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας, απαντώντας σε ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σημειώνεται πως «επίθεση» εξαπέλυσε σήμερα Σάββατο (27/1) για το εν λόγω νομοσχέδιο και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ζούμε σε ανάποδο κόσμο. Έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και διχασμό η Νέα Δημοκρατία» υποστηρίζει, σε σημερινή δήλωσή του, ενώ προσθέτει: «Από τη μία πλευρά ο πόλεμος με την Εκκλησία, η οποία, βέβαια, λέει “όχι στον γάμο των ομοφυλοφίλων, αλλά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντά τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, που ήταν η πέτρα του σκανδάλου σε προγενέστερο χρόνο, και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία φέρνει ένα νόμο κυβερνητικό, τον οποίο οι βουλευτές της λένε ότι δεν θα ψηφίσουν».

«Μιλάμε για ένα πολιτικό σύστημα και την Εκκλησία μας μαζί που ζουν σε έναν ανάποδο κόσμο. Η Ορθοδοξία θα μας φέρει στον σωστό και τον ίσιο δρόμο μαζί με την Ελληνική Λύση» καταλήγει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό