19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρόμπερτ ντε Νίρο: «Στάζει μέλι» για τη 10 μηνών κόρη του -«Eίναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό, τόσο γλυκό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε για την εμβληματική του καριέρα, αλλά και τη «μεγάλη χαρά» της πατρότητας σε συνέντευξή του στο περιοδικό People

1
SHARES

Ο 80χρονος θρύλος της υποκριτικής, Ρόμπερτ ντε Νίρο ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ τον περασμένο μήνα για την ερμηνεία του στο «Killers of the Flower Moon», μίλησε στο PEOPLE για τη ζωή και το έργο του.

«Όπως έρχονται τα πράγματα, δεν τα περιμένεις», είπε μεταξύ άλλων στο νέο τεύχος του περιοδικού «Πρέπει να είσαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να πάρω ό,τι μου δίνει η ζωή». Τη φιλοσοφία αυτή διατήρησε καθ’ολη τη διάρκεια της ιστορικής του καριέρας που περιλαμβάνει δύο Όσκαρ, 10 συνεργασίες με τον φίλο και σκηνοθέτη Mάρτιν Σκορτσέζε και δεκάδες επιτυχημένες ταινίες, δραματικές αλλά και κωμικές.

Στα 80 του, ο Ντε Νίρο δεν έχει καμία επιθυμία να επιβραδύνει τους ρυθμούς του. Στη συνέντευξή του μίλησε για το μέλλον και την επιθυμία του να συνεχίσει να εργάζεται. «Το απολαμβάνω», λέει, όπως επίσης απολαμβάνει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, η οποία μεγάλωσε πρόσφατα.

Πέρυσι καλωσόρισε το μικρότερο παιδί του, Gia, με τη σύντροφό του, δασκάλα πολεμικών τεχνών Tίφανι Τσεν 45 ετών, με την οποία συνδέεται ρομαντικά από το 2021. «Είναι ένα τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκό», λέει για τη 10 μηνών κόρη του «[Όταν] την κοιτάζω, όλα τα άλλα φεύγουν. Είναι λοιπόν μεγάλη χαρά και ανακούφιση να είμαι μαζί της αυτή τη στιγμή».

Τα άλλα παιδιά του ντε Νίρο, Ντρίνα 56 ετών και Ραφαέλ 47 ετών (με την πρώτη του σύζυγο Νταιάν Άμποτ), τα δίδυμα Τζούλιαν και Άαρον 28 ετών (με την πρώην κοπέλα Toύκι Σμιθ) και Έλιοτ, 25 και Έλεν 12 ετών (με την πρώην σύζυγό του Γκρέις Χαιτάουερ) είναι περήφανα μεγαλύτερα αδέρφια.

«Τα παιδιά εξεπλάγησαν με τη μικρή», λέει για την Gia. «Τα εγγόνια μου επίσης. Είναι η θεία τους — [και] πρόκειται να γίνουν έφηβοι!» Δηλώνει οικογενειάρχης και όπως λέει λατρεύει όταν μαζεύονται όλοι. «Όταν είμαστε όλοι μαζί, είναι τα πάντα για μένα» λέει. Επίσης εκτιμά τις μακροχρόνιες φιλίες του, συμπεριλαμβανομένης αυτής που μοιράζεται με τον Σκορσέζε.

Για την τελευταία τους συνεργασία στο φιλμ «Killers of the Flower Moon» ο ντε Νίρο κέρδισε την ένατη υποψηφιότητά του για Όσκαρ , μπαίνοντας σε μία ελίτ παρέα με μόλις 17 ερμηνευτές σε όλη την ιστορία του Χόλιγουντ που έχουν οκτώ ή περισσότερες υποψηφιότητες.

Ο Ντε Νίρο δηλώνει «τυχερός» που συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, τον οποίο αποκαλεί με στοργή «Mάρτι» «Επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν ό,τι μπορούν να κάνουν καλύτερα και μετά σκηνοθετεί», λέει ο ηθοποιός, ο οποίος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Σκορσέζε στο Mean Streets του 1973.

Πώς αισθάνεται που τον αναγνωρίζουν σε αυτό το σημείο της καριέρας του; «Εξαιρετικά» Είναι λοιπόν έτοιμος για σύνταξη; «Όχι αυτή τη στιγμή». Για τον Ντε Νίρο, η ανταμοιβή είναι η ίδια η δουλειά. Το Killers of the Flower Moon μεταδίδεται τώρα στο Apple TV+

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό