18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρωσία: Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι η πλειονότητα των Ρώσων στηρίζει τον Πούτιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Πεσκόφ: «Το βασικό θέμα για τους Ρώσους είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι ενώπιόν μας, οι οποίοι διαμορφώθηκαν από τον πρόεδρο»

Το Κρεμλίνο υποστήριξε σήμερα Πέμπτη ότι τα δικά του στοιχεία υποδηλώνουν ότι συνεχίζει να υπάρχει ισχυρή στήριξη μεταξύ των Ρώσων για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως τη χαρακτηρίζει η Μόσχα, στην Ουκρανία και για τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απαντούσε σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων για έρευνα που υποδηλώνει ότι υπάρχει ίσος αριθμός ανθρώπων που τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για να τερματιστούν οι 16 μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία και αυτών που είναι υπέρ της συνέχισης της σύγκρουσης.

«Τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό –κυρίαρχη στήριξη για την ‘’ειδική στρατιωτική επιχείρηση’’ και για τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Το βασικό θέμα για τους Ρώσους είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι ενώπιόν μας, οι οποίοι διαμορφώθηκαν από τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό