19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρωσία: Αγέλη άγριων σκύλων κυνηγά αγόρι σε παραλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για ένα αγόρι μια χαλαρή μέρα σε παραλία του οικισμού Reduktorny της Μαχατσκάλας, στο Νταγεστάν της Ρωσίας.

Σε βίντεο, που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Reddit, φαίνεται το αγόρι να τρέχει καθώς το κυνηγά μία αγέλη άγριων σκυλιών. Όταν πια το αγόρι έχει απελπιστεί μπαίνει στη θάλασσα, αφήνοντας τα άγρια σκυλιά να του γαβγίζουν στην ακτή.

Παρά τη διαφυγή του το παιδί δέχτηκε αρκετές δαγκωματιές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει ασαφής.

Δυστυχώς, οι αγέλες άγριων σκύλων, που δεν είχαν αλληλεπίδραση με ανθρώπους για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους,  έχουν αποδειχθεί μάστιγα σε πολλές χώρες.

Η Αυστραλία έχει αφιερώσει υπέρογκα ποσά και έχει πάρει αρκετά μέτρα, όπως η επιστράτευση μουλαριών που κλωτσάνε σκύλους, για να καταπολεμήσει τη συγκεκριμένη μάστιγα, καθώς τα σκυλιά έχουν προκαλέσει ζημιές στο ζωικό κεφάλαιο και την άγρια πανίδα της ηπείρου.

Τον φετινό Αύγουστο ένας άνδρας από τη Χαβάη κατακρεουργήθηκε από μια αγέλη σκύλων και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία στη μέση του δρόμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό