20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρουμελιώτη: Η συνεργασία του Σάκη που έληξε άδοξα, οι φήμες εγκυμοσύνης & η κατάρα του Survivor!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε καιρό να κάνει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση και ήρθε η ευκαιρία σήμερα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. 

Η νεαρή γυμνάστρια και επιχειρηματίας την οποία γνωρίσαμε πολύ καλά μέσα από τις συμμετοχές της στο Survivor μίλησε για μία συνεργασία του αγαπημένου της Σάκη Κατσούλη που έληξε άδοξα, η οποία και τον αναγκάζει να κλείσει το κατάστημά του στο Περιστέρι.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απάντησε σε follower που την ρώτησε αν έχει χωρίσει με τον Σάκη Κατσούλη

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξε το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε» αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ίδια σχολίασε τον πρόσφατο χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη».

Όσο για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την ίδια και τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε: «Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας. Κοιτάμε να είμαστε καλά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό