24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ροντρίγκο γκολάρα, Ροντρίγκο παικταρά και 2-0 η Ρεάλ την Μπιλμπάο

Ειδήσεις Ελλάδα

H Ρεάλ Μαδρίτης με «χρυσό» Ροντρίγκο σημείωσε άνετη νίκη με 2-0 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και… την  έβαλε σε μπελάδες με την Ατλέτικο να καραδοκεί, μόλις στον έναν βαθμό πίσω. Οι Μαδριλένοι μετά την αποψινή νίκη διεύρυναν ξανά την διαφορά στους 8 από την… μόνιμη αντίπαλο τους Μπαρτσελόνα. 

Το ματς:

Η Ρεάλ ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ, συγκεκριμένα πριν σημειωθούν τα πρώτα 10 λεπτά στο ματς. Ο Ροντρίγκο με ένα φοβερό σουτ «τίναξε» τα δίχτυα της Μπιλμπάο για το 1-0 στο 8′, τρομερό γκολ από τον Βραζιλιάνο, με την «Βασίλισσα» να παίρνει… κεφάλι στο σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα.

Μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ έχασε στο 38′ η Ρεάλ με τον Βαλβέρδε, ο οποίος έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση, σημαδεύοντας την εστία του Αγκιρεθαμπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε μια τρομερή επέμβαση και του είπε «όχι». Οι δύο ομάδες πήγαν εντέλει στα αποδυτήρια με την «ζωγραφιά» του Βραζιλιάνου που είχε βάλει ήδη σε τροχιά νίκης την Ρεάλ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά στο ματς. Ο Μπραχίμ Ντίαθ τέσσερα λεπτά μετά την σέντρα (49′) με ένα πολύ δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή «τράνταξε» το δοκάρι της Μπιλμπάο, και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Μαδριλένων. Στο 52′ ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Τα «λιοντάρια» έχασαν μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο παιχνίδι με τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 52′ που εξαπέλυσε το σουτ, αλλά ο Λούνιν πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση, και είπε «όχι».

Στο 73ο λεπτό ήρθε το δεύτερο για την Ρεάλ Μαδρίτης, ξανά με τον Ροντρίγκο. Ο Μπέλινγκχαμ πέρασε την διαγώνια μπαλιά στον Βραζιλιάνο, εκείνος προσπέρασε τον αντίπαλο και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0 στο ματς. Με αυτή του την ασίστ μάλιστα, ο Τζούντ Μπέλινγκχαμ κάνει το…. double double, καθώς έγραψε στα στατιστικά του 20 γκολ και 10 ασίστ.

To αξιοσημείωτο αυτής της νίκης για τους Μαδριλένους, ότι δεν έχουν χάσει κανένα από τα τελευταία 24 παιχνίδια στην La Liga. Ένα ρεκόρ που είχε να δημιουργηθεί από το μακρινό 1996/97 υπό την καθοδήγηση του τότε Ιταλού προπονητή, Φάμπιο Καπέλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό