16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρονάλντο, Μέσι και Μπέκαμ παίζουν «μπάλα»… και στα social media

Ειδήσεις Ελλάδα

Για όλους μας τα social media αποτελούν μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Μεταξύ αρκετών διάσημων γίνεται ένας… άτυπος διαγωνισμός για το ποιος έχει τους περισσότερους followers και φυσικά δεν γίνεται να μείνουν εκτός κουβέντας οι ποδοσφαιριστές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι είναι δεδομένα οι δύο κορυφαίοι της τελευταίας 15ετίας και αυτό αποτυπώνεται και στους αριθμούς τους στο Instagram.

Αμφότεροι είναι δύο αρκετά προβεβλημένες προσωπικότητες και συνέπεσαν στην εποχή στην οποία η απήχηση των social media… κορυφώθηκε. Ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεπέρασε πρόσφατα τους 500 εκατ. followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο ο CR7 είναι αυτός που βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής λίστας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαθέτει παραπάνω από 622 εκατ. ακολούθους και είναι ο λογαριασμός με τους περισσότερους από κάθε άλλο στη δημοφιλή πλατφόρμα! Στην 3η θέση και πολύ μακριά από τους δύο αυτούς κορυφαίους βρίσκεται ο Νεϊμάρ (219 εκατ. followers), ενώ ακολουθούν οι Κιλιάν Εμπαπέ (112 εκατ.) και… Ντέβιντ Μπέκαμ (87 εκατ.).

Ο Άγγλος πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μοναδικός μη-εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην κορυφαία 5άδα. Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που θέτουν… υποψηφιότητα για την πρώτη 10άδα είναι πολλά και όλοι ξεχωρίζουν για τη δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ισοβαθμεί στην 6η θέση μαζί με τον Ροναλντίνιο, που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στο Survivor (75 εκατ. followers), ενώ στις πρώτες 10 θέσεις κατατάσσονται επίσης οι Μαρσέλο (67 εκατ.), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (64 εκατ.) και Μοχάμεντ Σαλάχ (63 εκατ.)

Αναλυτικά η πρώτη 10άδα με τους ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους followers στο Instagram1. Κριστιάνο Ρονάλντο – 622 εκατ.2. Λιονέλ Μέσι – 500 εκατ.3. Νεϊμάρ – 219 εκατ.4. Κιλιάν Εμπαπέ – 112 εκατ.5. Ντέιβιντ Μπέκαμ – 87 εκατ.6. Καρίμ Μπενζεμά – 75 εκατ.7. Ροναλντίνιο – 75 εκατ.8. Μαρσέλο – 67 εκατ.9. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – 64 εκατ.10. Μοχάμεντ Σαλάχ – 63 εκατ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό