19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ριβάλντο: «Η φανέλα με το νούμερο 10, την οποία καθαγίασε ο Πελέ, ήταν τεράστια ευθύνη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ριβάλντο με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα φόρεσε τη φανέλα της Βραζιλίας με το νούμερο 10, που φορούσε παλαιότερα ο θρύλος συμπατριώτης του, Πελέ.

Η δημοσίευση συνοδεύεται από φωτογραφία του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να ποζάρει μαζί με τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών με φόντο τις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο «Ρίμπο» μίλησε για την ευθύνη που ένιωθε κουβαλώντας το βαρύ φορτίο αυτής της φανέλας, ενώ ανέφερε πως έφερε εις πέρας την… αποστολή κατακτώντας μία φορά το μεγαλύτερο τρόπαιο του ποδοσφαίρου.

«Παίζοντας δύο Παγκόσμια Κύπελλα με τη φανέλα με το νούμερο 10, την οποία καθαγίασε ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου Πελέ, ομολογώ ότι ήταν τεράστια ευθύνη, αλλά κατάφερα να την ξεπεράσω και να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό για αυτό το κατόρθωμα.»

Υπενθυμίζουμε πως τότε, στις 12 Μαρτίου 2005, ο Πελέ είχε κληθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο Νέο Φάληρο για να παρευρεθεί σε εκδήλωση που γινόταν προς τιμήν του, κάνοντάς τον μάλιστα και μέλος της ομάδας. Την εμφάνισή του στην εκδήλωση έκανε φυσικά και ο Ριβάλντο που αγωνιζόταν ακόμα ως «ερυθρόλευκος» αλλά και ο δεύτερος Βραζιλιάνος που έπαιζε στον Πειραιά, Τζιοβάνι Ολιβέιρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό