22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρεσιτάλ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα: «Αναλαμβάνω όλα τα πρόστιμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για το 2024 εις βάρος του Παναθηναϊκού AKTOR όντας ο μεγάλος θριαμβευτής του τουρνουά του Final-8 του θεσμού που διεξήχθη στο Κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στην 3η συνεχόμενη κατάκτηση Κυπέλλου και στην 12η της ιστορίας τους, με την εν λόγω επιτυχία να συνοδεύεται και από το εύθυμο κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα, οι Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης… υπενθύμισαν τα πρόστιμα που καλείται να ξοφλήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ένεκα της τεχνικής ποινής που είχε δεχτεί στον ημιτελικό, με τον General Manager της ομάδας, Χρήστο Μπαφέ να κλέβει την παράσταση και να… καταδικάζει τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» ο οποίος με τη σειρά του δέχτηκε να αναλάβει όλα τα… πρόστιμα και των υπολοίπων, βάση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας, σε ένα ρεσιτάλ πλάκας στα αποδυτήρια των νικητών.

«Στον Ολυμπιακό έχουμε… τιμοκατάλογο για όλες τις παραβάσεις, μικρές και μεγάλες! Το ποσό που συγκεντρώνεται, ωστόσο, δεν πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά μετατρέπεται σε ένα πλούσιο τραπέζι για όλα τα μέλη της ομάδας! Και αξίζει να σημειωθεί πως από την τσιμπίδα του νόμου δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε ο προπονητής!

Εν μέσω των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, υπενθύμισε στον… ταμία, Χρήστο Μπαφέ, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον ημιτελικό . Ο κόουτς αμέσως προθυμοποιήθηκε να καταβάλει το ποσό, όμως, κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων, του βγήκε πολύ πιο… αλμυρό του αναμενομένου.

Και αυτό γιατί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχασε την ευκαιρία να την βγάλει… στην ζούλα (όπως ίδιος είπε γελώντας), καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πληρώσει και τις δικές του ατασθαλίες.», έγραψαν χαρακτηριστικά στη σχετική λεζάντα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάτω από την εν λόγω ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό