18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ρεάλ: Ο Μπαπέ ψάχνει ήδη για σπίτι στη Μαδρίτη με γείτονα τον Βινίσιους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ βρέθηκε στη Μαδρίτη για να βρει σπίτι για τον γιο της, με την γειτονιά του Βινίσιους να αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή.

Μπορεί ο Κιλιάν Μπαπέ να δειπνούσε παρέα με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, και τον Εμίρη του Κατάρ, όμως την ίδια στιγμή η μητέρα του, Φαϊζά Λαμαρί, είχε βγει για… σαφάρι στη Μαδρίτη!

Οι δυο ηγέτες αποχαιρέτησαν τον Γάλλο που ετοιμάζει βαλίτσες για την ισπανική πρωτεύουσα, με τη μητέρα και ατζέντη του να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της εύρεσης σπιτιού.

Σύμφωνα με το «Relevo» τις τελευταίες μέρες η Λαμαρί βρέθηκε στη Μαδρίτη για να επιλέξει την επόμενη κατοικία του γιού της, μιας και το ισπανικό Μέσο προσθέτει πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του Μπαπέ στη Ρεάλ.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα σαν επικρατέστερη επιλογή εμφανίζεται η περιοχή Μορταλέχα που απέχει μόλις πέντε λεπτά μακριά από το προπονητικό κέντρο «Βαλδεμπέμπας», μια γειτονιά που έχει επιλέξει και ο Βινίσιους για τη διαμονή του.

Πλέον όλα δείχνουν πως η πολύκροτη μεταγραφή βρίσκεται στο τελευταίο κεφάλαιο, με τον Μπαπέ να έχει πάρει την απόφασή του να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα για χάρη των Μερένγκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό