18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Πώς ευελπιστεί να κάνει… καμίνι το νέο «Μπερναμπέου» κόντρα στη Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει το «ΟΚ» της UEFA για να κλείσει την οροφή του νέου επιβλητικού «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να δημιουργήσει ακόμα πιο «καυτή» ατμόσφαιρα στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία και τα προημιτελικά της διοργάνωσης έρχονται με… ματσάρες. Φυσικά ξεχωρίζει η «μάχη» της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στην Ισπανία, που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι Μερένγκες σκοπεύουν να κάνουν τα πάντα τόσο στο χορτάρι, όσο και στην κερκίδα για να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης. Και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο κόσμος τους.

🚨 Real Madrid will ask UEFA if they can close the Bernabéu’s roof tomorrow to make the atmosphere as loud as possible against Manchester City.

(Source: @MarioCortegana) pic.twitter.com/la9bwvcUi6

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 8, 2024

Οι οπαδοί της Ρεάλ, όπως μετέδωσε το Athletic, ετοιμάζουν εντυπωσιακή υποδοχή για τους παίκτες τους, ενώ ο σύλλογος έχει έναν… κρυμμένο άσο στο μανίκι του για τη δημιουργία ακόμα πιο «καυτής» ατμόσφαιρας. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, οι Μπλάνκος περιμένουν το «πράσινο φως» από την UEFA, όσον αφορά στο αν μπορούν να κρατήσουν κλειστή την οροφή του επιβλητικού νέου – και σχεδόν πανέτοιμου – «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Έτσι, ευελπιστούν να κάνουν… καμίνι την έδρα τους και να μεγιστοποιήσουν τον θόρυβο και την ένταση των συνθημάτων και των κραυγών των φίλων τους, δημιουργώντας ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον για τους Πολίτες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό