14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ: Ανανεώνει για 1+1 χρόνια ο Νάτσο

Ειδήσεις Ελλάδα

Προς ανανέωση της συνεργασίας του οδεύει ο Νάτσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες.

Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Νάτσο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.

Μετά τις σκέψεις του για αποχώρηση από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του στη φετινή σεζόν, ο 33χρονος αμυντικός φαίνεται πως τελικά είναι έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Μερένγκες.

Ούτε το έντονο ενδιαφέρον από τις Τσέλσι, Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ αποδείχθηκε τελικά αρκετό για να τον πείσει να εγκαταλείψει την ισπανική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τη «Marca» δέχθηκε πιο πλουσιοπάροχες προτάσεις.

Ένα από τα κίνητρα μάλιστα πίσω από την παραμονή του είναι το γεγονός ότι από την επόμενη σεζόν θα φοράει εκείνος το περιβραχιόνιο ως πρώτος αρχηγός της ομάδας. Επιπλέον η εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο μίλησε πρόσφατα και του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει ως σημαντικό μέλος για τη νέα σεζόν.

🤝 El canterano, pese a las ofertas de clubes extranjeros, seguirá vistiendo la camiseta blanca 💜 https://t.co/J7t0ff3ebK pic.twitter.com/03XDm5Ch11

— MARCA (@marca) June 5, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό