18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ραγίζει καρδιές ο Ουγγαρέζος για τη μητέρα του: «Ήταν δειλία, έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στούντιο 4: Μία συγκλονιστική και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη Νάνσυ και στον Θανάση, σήμερα 29/1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλεσμένος στην εκπομπή τους.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για όλους και για όλα ενώ ραγίζει καρδιές με τα όσα λέει για την πολυαγαπημένη του μητέρα.

«Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα να πω όλα όσα ήθελα. Στη μητέρα μου, ήταν εκείνο το στάδιο του καρκίνου – τον κοιτάζουμε στα μάτια και τον αντιμετωπίζουμε – αυτό το πράγμα στον λιώνει τον άνθρωπό σου.

Έφτασε στο σημείο η μητέρα μου που δε μπορούσε να επικοινωνήσει, μόνο μια κραυγή έβγαλε όταν με είδε. Εκεί έσκυψα στο αυτί της, και της είπα όλα όσα ήθελα να πω. Και πάλι δειλία ήταν, έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συνέχισε: «Πρώτα έφυγε ο μπαμπάς μου, ήταν μεγάλος. Μετά από έξι μήνες έφυγε και η μαμά μου. Οι γονείς μου ήταν μαζί 45χρόνια. Η μάνα μου ήταν γατζωμένη από μένα, τελείως όμως.

Δε με παίζανε στο σχολείο γιατί ήμουν άχρηστος στα αθλήματα και τροφαντός και πήγαινε και έκανε φασαρία στο σχολείο. Με έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Με ακολουθούσε όταν έβγαινα… Ήταν πονηρή, παρεμβατική μάνα, όπως η κλασική Ελληνίδα μάνα, ήξερε πώς να παρέμβει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό