20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ραγίζει καρδιές η ιστορία της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για τη μητέρα της: «Είναι μαχήτρια» (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Και για τη γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια η κυρία Χρυσούλα, η μητέρα της, είναι η ηρωίδα της. Ένας από τους ανθρώπους που αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο και αποτελεί το πρότυπό της.

Μάλιστα σε πρόσφατο ποστ της στο instagram, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανέβασε μία παλιά φωτογραφία της μαζί της, από τότε που ήταν παιδί. Η ιστορία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της μητέρας της, πραγματικά συγκινεί. Η παρουσιάστρια έγραψε συγκεκριμένα:

«Ποζάρω με τη μητέρα μου. Ήμασταν πολύ “καινούργιοι” τότε στη Σουηδία. Μέναμε σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα στο Rinkebysvängen.

Το όνομα της μητέρας μου είναι Χρυσούλα. Που σημαίνει Χρυσός στα Ελληνικά. Και έχει νόημα το όνομά της αφού έχει χρυσή καρδιά.

Κάποιοι Σουηδοί που δεν μπορούν να πουν το όνομά της, την φωνάζουν Κρισούλα. Που επίσης βγάζει νόημα αφού η ζωή της υπήρξε πάντα σε μία μόνιμη κρίση. Γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Υπήρξε πρόσφυγας δύο φορές.

Επέζησε από δικτατορία και φτώχεια. Πήρε διαζύγιο και ξαφνικά βρέθηκε να είναι μία μητέρα μόνη που πάλευε με πολύ χαμηλούς μισθούς ως εργαζόμενη να μεγαλώνει τις τρεις κόρες της.

Είναι μαχήτρια. Μία σκληρή μητέρα. Μία αξιαγάπητη γιαγιά.

Είμαι εδώ που είμαι χάρη σε αυτήν.

Τώρα εκείνη είναι σε καραντίνα λόγω ηλικίας. Σε αγαπώ μαμά Χρυσούλα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό