16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ρίχνει τους τόνους- «Μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οικογενειακά αποφάσισε να περάσει η Έφη Αχτσιόγλου την τελευταία μέρα πριν την κρίσιμη κάλπη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η κ. Αχτσιόγλου ξεκίνησε νωρίς την ημέρα της και επισκέφθηκε μαζί με τον γιο της παιδική χαρά στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους φάνηκε ενωτική, σημειώνοντας πως η επόμενη ημέρα θα βρει το κόμμα με όλους να είναι ενωμένοι.

«Σήμερα έχει ξεκούραση και χαλάρωση, βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας», είπε.

Σχολιάζοντας την αυριανή εκλογική της μάχη δήλωσε αισιόδοξη. «Μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι», είπε, προσθέτοντας ωστόσο ότι όπως και να έχει «σημασία έχει να είναι η παράταξη δυνατή και την άλλη μέρα να είμαστε αποτελεσματικοί».

Παράλληλα, αναγνώρισε ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια ένταση αλλά «νομίζω ότι μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί». «Από την δικιά μου πλευρά, νομίζω ότι έχει δείξει πια όλα αυτά τα χρόνια μια εμπειρία και μια διάθεση ενότητας, έχω δείξει και ένα πολιτικό περιεχόμενο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι πολίτες θα αποφασίσουν», συμπλήρωσε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση εάν θα μπορούσε να υπάρξει ψυχραιμία και νηφαλιότητα και από τις δύο πλευρές είπε: «Θα μπορούσε να υπάρχει και περισσότερη, αλλά δεν πειράζει. Τώρα είμαστε εδώ που είμαστε».

Σε άλλη ερώτηση, εάν θα εκτονωθεί η πόλωση που είδαμε τις τελευταίες ημέρες- δεδομένου μάλιστα ότι έχει περάσει και στους ψηφοφόρους- η κ. Αχτσιόγλου εμφανίστηκε αισιόδοξη. «Οι ψηφοφόροι δεν είναι ιδιαίτερα σε τέτοια διάθεση», είπε. «Νομίζω ότι από Δευτέρα θα μπορέσουμε να βρούμε τον βηματισμό μας», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό