22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ράλλυ Ντακάρ: Τρελές τούμπες για τους δίδυμους Κόρονελ ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα αδέλφια Τιμ και Τομ Κόρονελ από την Ολλανδία, είχαν μία δύσκολη στιγμή πέντε χιλιόμετρα πριν την τερματισμό της 7ης ειδικής διαδρομής.

Το Ράλλυ Ντακάρ κρύβει κινδύνους και εκεί όπου δεν τους περιμένεις. Κάτι που διαπίστωσαν τα αδέλφια Τιμ και Τομ Κόρονελ από την Ολλανδία, στην 7η ειδική διαδρομή του αγώνα. Μόλις 5 χιλιόμετρα πριν το σημείο τερματισμού, σε ένα επίπεδο και γρήγορο κομμάτι, ο εμπρός αριστερός τροχός χτύπησε σε ένα ανάχωμα.

Ως αποτέλεσμα, το πρωτότυπο Century CR6 απογειώθηκε και αφού έκανε αρκετές τούμπες, προσγειώθηκε και πάλι. Στις τρεις όμως από τις τέσσερις ρόδες του, καθώς ο εμπρός αριστερός τροχός «τραυματίστηκε» μαζί με την ανάρτηση. Ευτυχώς κανένα εκ των δύο μελών του πληρώματος δεν τραυματίστηκε.

Big big big crash in stage 7, 5 kilometers before the finish line. We’re okay, working on the car right now. Updates to follow soon! 😱#Dakar2023 #dakarrally pic.twitter.com/9SwRrq0xCi

— Tim Coronel (@TimCoronel) January 7, 2023

Στο βίντεο που ανέβασαν στα social media μετά το ατύχημα οι… 50χρονοι και δίδυμοι Κόρονελ, φαίνεται η έκταση της ζημιάς στο αγωνιστικό τους buggy και η ρυμούλκησή τους μέχρι το μπιβουάκ από το αγωνιστικό φορτηγό της Riwald Dakar Team. Εκεί, οι μηχανικοί τους άρχισαν έναν αγώνα χρόνου για να επισκευάσουν το αυτοκίνητο μέσα στη διορία των δύο ωρών.

Thanks for the taxi back to the bivouac, Riwald Dakar Team. Some work to do for our boys, sorry boys. 💪#Dakar2023 #DakarInSaudi #DakarRally pic.twitter.com/RIfhCqef9l

— Tim Coronel (@TimCoronel) January 7, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό