22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ράιτ στο Flash.gr – «Κάθε ματς μετράει στη λίγκα, όλοι είναι προετοιμασμένοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη το βράδυ της Πέμπτης (07/03) στο ΣΕΦ απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, έχοντας παράλληλα διπλό κέρδος ένεκα της διαφοράς που έχτισε ενόψει της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της Euroleague.

Κλειδί για αυτό το ροζ φύλλο αγώνα ήταν η άμυνα των Πειραιωτών που βελτιώθηκε ραγδαία στο δεύτερο ημίχρονο και την οποία, μεταξύ άλλων, υπερτόνισε ο Μόουζες Ράιτ κάνοντας δηλώσεις στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός ψηλός μετά τη λήξη του αγώνα:

Ποιο ήταν το «κλειδί» αυτής της νίκης, ειδικά από τη στιγμή που βρισκόσασταν πίσω στο σκορ με εννέα πόντους στην ανάπαυλα (37-46);

«Στο ημίχρονο, ο κόουτς μας είπε στα αποδυτήρια ότι δεν θα κερδίσουμε το παιχνίδι εάν προσπαθούμε μόνο στο επιθετικό κομμάτι. Οπότε στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε συγκεντρωμένοι και στο αμυντικό κομμάτι. Είμαι επίσης σίγουρος πως είχαμε και ένα σημαντικό επιμέρους σκορ 20-5 στην τρίτη περίοδο».

Πώς νιώθεις που μετά από έναν ολόκληρο μήνα ξαναπαίξατε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα σας με τον κόσμο σας ο οποίος «έδωσε» δυναμικό παρών;

«Νιώθω υπέροχα, είναι το δεύτερο παιχνίδι μου εντός έδρας στην EuroLeague μετά το ντεμπούτο μου με την Άλμπα Βερολίνου και το να έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας σε γεμάτο, Sold-out γήπεδο μάς δίνει ενέργεια που μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Ειδικά όταν ξεμένεις από ενέργεια, νιώθεις σαν να παίζεις και να έχεις την στήριξη των φιλάθλων από πίσω σου».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το επίπεδο της EuroLeague μέχρι στιγμής, έχοντας πλέον παίξει πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση;

«Κάθε παιχνίδι μετράει. Πρέπει να έρχεσαι κάθε βράδυ και να παίζεις με ενέργεια… Όλα μπορούν να συμβούν. Όλοι παίζουν με physicality, με σκληράδα, όλοι έχουν δεξιότητες και προσπαθούν να έρχονται προετοιμασμένοι για να εκτελέσουν τα πλάνα και το παιχνίδι τους. Όλοι προσπαθούν να το εκτελέσουν αυτό, είναι μια λίγκα «εκτέλεσης», μια σπουδαία λίγκα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό