18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πώς να προσελκύσετε τον σύντροφό σας ανάλογα με το ζώδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πλήρης κατανόηση του ζωδίου του ερωτικού σας συντρόφου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να τον/την κρατήσετε ενδιαφέρον για εσάς σε μια σχέση. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς μπορείτε να προσελκύσετε τον σύντροφό σας σύμφωνα με το ζώδιό σας Η βεδική αστρολογία μας βοηθά να κατανοήσουμε την τοποθέτηση των πλανητών στο ωροσκόπιό μας και την επιρροή της στη διαμόρφωση της ζωής μας. Αποκαλύπτει κλίση προς έρωτες, συμβατότητα ζευγαριών και έλξη προς το αντίθετο φύλο.

Αστρολογία και ειδύλλιο:

Η Αφροδίτη είναι γνωστή ως ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού. Η Αφροδίτη διέπει όλες τις συζυγικές προοπτικές και τις σεξουαλικές απολαύσεις στους άνδρες. Για τις γυναίκες, η συζυγική πτυχή και η σεξουαλική φύση διέπονται από τον Άρη και τον Δία. Η θέση του Ήλιου παίζει ζωτικό ρόλο στο χάρτη των ιθαγενών. Ο Ήλιος τοποθετείται στον οίκο της σχέσης, που είναι ο έβδομος οίκος, τότε μπορεί να προκύψουν πιθανότητες χωρισμού. Βλέπουμε τον έβδομο οίκο και τον έβδομο άρχοντα τόσο από τη Lagna όσο και από τη σελήνη. Ο 7ος οίκος δίνει επίσης πληροφορίες για τη φυσική εμφάνιση, τη χροιά και τη φύση του συντρόφου. Ο 5ος οίκος δείχνει μια σχέση που δεν καταλήγει σε σωστό γάμο. Στη βεδική αστρολογία, δίνουμε σημασία στο ωροσκόπιο της Σελήνης καθώς η Σελήνη θεωρείται ως Manas/Νους τόσο στον αρσενικό όσο και στον θηλυκό χάρτη. Εάν η σελήνη είναι δυνατή στο ωροσκόπιο ενός άνδρα, του φέρνει μια όμορφη σύζυγο και το αντίστροφο. Η σύνδεση του Κρόνου με οποιονδήποτε από αυτούς τους οίκους και τους πλανήτες θα καθυστερήσει τη διαδικασία του γάμου. Μεγάλος μαγνητισμός και έλξη δίνονται από τη Σελήνη και την Αφροδίτη που σας δίνει τη γεύση να απολαύσετε τη ζωή. Έτσι, το ζώδιο της Σελήνης είναι το σημείο όπου η σελήνη τοποθετείται στο ωροσκόπιο ενός ντόπιου και είναι πολύ σημαντικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. Ωστόσο, η ταλαιπωρία του μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρμονία  και χωρισμό. Εδώ, θα συζητήσουμε ορισμένα πράγματα που θα κάνουν το «Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει» να ενδιαφέρεται για εσάς!

Κριός

Τέτοιοι άνθρωποι περιμένουν από τους συντρόφους τους επίσης να έχουν ταλέντο στη μόδα και θέλουν να ντύνονται έντονα. Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν τεράστια διάθεση για σεξ και μην διστάσετε να εκφράσετε παρόμοια διάθεση. Εάν κινηθείτε προς τη σχέση, θα προτιμήσουν να ξεκινήσουν μια οικεία σχέση το συντομότερο δυνατό. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και, ως εκ τούτου, μην διστάζετε να μάθετε αν τους αρέσει η δημόσια εκδήλωση στοργής. Μόλις αυτοί οι παθιασμένοι της μόδας χτυπηθούν δυνατά από το βέλος του Έρωτα, θα πέσουν πιο γρήγορα απ' όσο θα μπορούσατε να φαντασθείτε!

Ταύρος

Λέγεται ότι ο Ταύρος έχει καλό γούστο στη μόδα και υπέροχο στυλ. Είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ελκύονται από έναν σύντροφο που θα κατανοούσε τις συναισθηματικές του απαιτήσεις και μαζί τους θα παραμείνουν πιστοί σύντροφοι μέχρι τέλους. Σε περίπτωση που θέλετε να τον εντυπωσιάσετε, μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό δώρο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πράγματα μπορεί να αναφλεγούν νωρίτερα από τις προσδοκίες σας. Επίσης, ένα σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Ταύρος είναι ταυροκεφαλή. και ως εκ τούτου δεν θα εκτιμούσαν εάν τους ζητούσατε να αλλάξουν κάποιες από τις συνήθειές τους.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι άκρως πληθωρικός, χιουμοριστικός και πολύ πνευματώδης. Ως εκ τούτου, οι Δίδυμοι νιώθουν έλξη για άτομα με τις ίδιες ιδιότητες. Τους αρέσει η ένταση, οπότε σε περίπτωση που έχετε γοητεύσει έναν ωροσκόπο Δίδυμο, φροντίστε να κάνετε πράγματα σε έντονο επίπεδο για να τους κάνετε να αισθάνονται έλξη προς εσάς. Οι Δίδυμοι συχνά κατηγορούνται ότι είναι διπρόσωποι, αλλά στην πραγματικότητα είναι άκρως κοινωνικοί και εξαιρετικά φιλικοί, χωρίς κατακριτέες προθέσεις για κανέναν. Διάφορες δραστηριότητες υψηλής αδρεναλίνης είναι μέρος των χόμπι τους. Έτσι, αν μοιράζεστε το ίδιο ενδιαφέρον, δεν θα χρειαστεί χρόνος για να κάνετε έναν Δίδυμο να σας φλερτάρει!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ανήκει κυρίως στη βασιλική κατηγορία μαζί με τον Λέοντα και τον Ζυγό. Δεν μιλούν πολύ και είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Εάν θέλετε να προσελκύσετε έναν Καρκίνο, τότε μείνετε πιστοί σε αυτούς για τα συναισθήματά σας και μιλήστε του για τα συναισθήματά σας με ευθύ τρόπο. Διατηρούν τα συναισθήματά τους κρυμμένα κάτω από το σκληρή εξωτερική εμφάνισή τους. Χρειάζεται να δουλέψετε με επίμονη και υπομονή για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

Λέων

Ο Λέων οραματίζεται τον εαυτό του ως το κέντρο του σύμπαντος. Μπορεί να επιδεικνύουν αλαζονεία για να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων γύρω τους. Κάνουν μια αρκετά βασιλική ζωή. Ωστόσο, είναι επίσης αρκετά ευαίσθητοι κατά βάθος. Σε κάθε περίπτωση, αν τους πληγώσετε, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ολοκληρωτική κατάρρευση και να χρειαστούν πολύ χρόνο για να συνέλθουν. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί μαζί τους και να δουλέψετε πολύ, ώστε να αρχίσουν να ανοίγονται και να δείχνουν την ευάλωτη πλευρά τους και μπορεί επίσης να αρχίσουν να κάνουν συμβιβασμούς σε ορισμένα ζητήματα.

Παρθένος

Είναι απλά άτομα. Εάν έχετε αληθινά και ειλικρινή συναισθήματα για τον Παρθένο, τότε θα έχουν μια σοβαρή έλξη για εσάς. Οι Παρθένοι είναι ακραία τελειομανείς και μπορούν να γίνουν επικριτικοί κατά καιρούς. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, όταν έχετε να κάνετε με έναν Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι στο στυλ και έχουν μεγάλη αίσθηση της μόδας. Αγαπούν τη νυχτερινή ζωή και έτσι έλκονται από άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τον ίδιο τρόπο ζωής. Ο Ζυγός είναι ένας απόλυτα αφοσιωμένος σύντροφος που δεν θα ήθελε ποτέ να απογοητεύσει το σύντροφό του. Αποφεύγει τις συγκρούσεις και τις λογομαχίες. Αν έχετε ερωτευτεί έναν Ζυγό, τότε πρέπει να είστε υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να αποφύγετε να μπείτε σε τυχόν επιχειρήματα στην αρχική φάση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός εκτιμά περισσότερο τα αληθινά συναισθήματα και την πίστη. Έτσι, αν έχετε συναισθήματα για έναν Σκορπιό, τότε η άμεση προσέγγιση του θα τον εντυπωσιάσει. Είναι γνωστό ότι έχουν υψηλή ένταση, ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο της Σελήνης. Όντας ζώδιο του νερού, αισθάνονται τα πάντα σε ένα βαθύτερο επίπεδο, που σημαίνει ότι είναι έντονοι σε θέματα αγάπης, ρομαντισμού, συναισθημάτων, πνευματικότητας και σεξουαλικότητας. Το να ερωτευτείτε έναν Σκορπιό σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι να υποκύψετε στη γοητεία του αμέσως μετά το πρώτο σας ραντεβού. Δεν προκαλεί έκπληξη το να ερωτευτείτε ένα ζώδιο του Σκορπιού, καθώς η προσωπικότητά τους είναι μαγνητική και δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άτομο που να μην έχει ερωτευτεί έναν Σκορπιό μια φορά στη ζωή του.

Τοξότης

Συνήθως, οι Τοξότες είναι άτομα που λένε λίγα λόγια και αντιπαθούν την επίδειξη. Έτσι, σε περίπτωση που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε έναν Τοξότη, μην προσπαθήσετε να τον εντυπωσιάσετε με επιδείξεις, τα επιτεύγματα ή την προσωπικότητά σας. Να είστε όσο πιο φυσιολογικοί μπορείτε και αφήστε τη μαγεία να κάνει τη δουλειά της. Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια, την αφήγηση και την εξερεύνηση νέων πραγμάτων συνεχώς. Έτσι, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν Τοξότη, δοκιμάστε να τον εμπλέξετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Η ένταση και η καλή αίσθηση της μόδας προσελκύουν έναν Αιγόκερω. Είναι γνωστό ότι είναι μεγάλοι θαυμαστές της ομορφιάς. Είναι το σοβαρό θέμα για το είδος των προσώπων και ως εκ τούτου, δεν πιστεύετε στην κοροϊδία σε περιττές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν πλησιάσετε έναν Αιγόκερω και λάβετε μια θετική απάντηση, σημαίνει ότι το αντιμετωπίζουν σοβαρά και τους αρέσετε πολύ!

Υδροχόος

Είναι γνωστά ως τα ανθρωπιστικά σήματα του φεγγαριού και ανησυχούν πολύ για την ευημερία και την καλή θέληση των ανθρώπων γενικά. Δεν μιλούν πολύ, αλλά είναι γνωστό ότι είναι ένα εξαιρετικά ρομαντικό άτομο. Είναι λάτρεις της νυχτερινής ζωής και το απολαμβάνουν απόλυτα. Είναι ασυνήθιστοι στοχαστές του κόσμου, επομένως το στυλ και η ιδέα τους για ραντεβού είναι εξαιρετικά αντισυμβατικά και εκκεντρικά. Οπότε, σε περίπτωση που είστε αδιάφοροι για έναν Υδροχόο, τότε φροντίστε να επιλέξετε ένα ασυνήθιστο σχέδιο για ένα ραντεβού για τον Υδροχόο που αγαπάτε τη ζωή σας.

Ιχθείς

Εάν η Αφροδίτη έχει μια άμεση όψη στον Πρώτο Οίκο (Οίκος Ωροσκόπου, Προσωπικότητα ή Χαρακτήρας), τότε ο Ιχθύς λέγεται ότι είναι εξαιρετικά ρομαντικός. Αναζητούν έναν σύντροφο με καλό τραπεζικό λογαριασμό και έλκονται από εκείνους που δεν φοβούνται να δείξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ωστόσο, είναι πολύ συμπονετικοί και θέλουν παρόμοιες αξίες από τον σύντροφό τους. Η δημιουργικότητα και οι καλλιτεχνικές δονήσεις προσελκύουν περισσότερο τους Ιχθείς. Ο καθένας έχει το δικό του σύνολο αρεστών και αντιπαθειών και, αν μάθετε αυτό το  σύνολο, αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε εύκολα το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό