24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πώς να πετύχεις τα καλύτερα looks την Ανάσταση!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ανάσα πριν το βράδυ της Ανάστασης και οι περισσότερες βρισκόμαστε σε πυρετό προετοιμασίας μιας και θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές και λαμπερές!

Έχεις ήδη κάνει τις αγορές σου και έχεις σχεδιάσει τι θα φορέσεις, έχεις γεμίσει το νεσεσέρ σου με τα beauty απαραίτητα, οπότε αυτό που λείπει είναι να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση και να δεις πώς θα ολοκληρώσεις με τον πλέον ιδανικό τρόπο την εμφάνισή σου.

Με τα σεσουάρ και τα ισιωτικά μαλλιών που σου προτείνουμε παρακάτω, μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά ανοιξιάτικα χτενίσματα μόνη σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Xiaomi Σεσουάρ Water Ionic H500 1.800,0 W

Το Water Ionic H500 της Xiaomi είναι το ιδανικό σεσουάρ για ενυδατωμένα, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Το νέο σου σεσουάρ είναι κατάλληλο να ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, δίνοντάς τους πίσω την χαμένη τους λάμψη. Χάρη στα διπλά ιόντα νερού που διεισδύουν βαθιά στις ρίζες, χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας. Έτσι, αποκτάς απαλά, λεία και λαμπερά μαλλιά. Επιπλέον, λόγω στα δεκάδες εκατομμύρια αρνητικά ιόντα, αυτό το σεσουάρ θα διατηρήσει τη φυσική υγρασία των μαλλιών, ενώ παράλληλα μειώνει αποτελεσματικά τις σχισμένες άκρες και το φριζάρισμα. Το αποτέλεσμα; Να βελτιώνει τη δύναμη των μαλλιών και να τα κρατά ανθεκτικά στην υγρασία και στην υψηλή θερμότητα! Το πλήρως περιστρεφόμενο μαγνητικό ακροφύσιο συγκεντρώνει τη ροή αέρα, εξασφαλίζοντας γρήγορο στέγνωμα και προσαρμοσμένο στιλ. Διαθέτει έξυπνη λειτουργία εναλλαγής ζεστού/κρύου αέρα, για την αποφυγή φθοράς των μαλλιών. Ο θερμικός αισθητήρας γυάλινων σφαιριδίων ανιχνεύει με ακρίβεια τη θερμοκρασία εξόδου αέρα 60 φορές το δευτερόλεπτο και προσαρμόζει τη θερμοκρασία ροής αέρα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αποφύγεις την υπερθέρμανση των μαλλιών σου. Η λειτουργία εναλλαγής ζεστού/κρύου αέρα – ζεστός αέρας για γρήγορο στέγνωμα, κρύος αέρας για styling – όχι μόνο προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας από το κάψιμο ή τη φθορά, αλλά επίσης ενυδατώνει τις άκρες και προσφέρει άριστη φροντίδα. Το πρακτικό του μέγεθος διευκολύνει τη συσκευασία και τη μεταφορά του στα ταξίδια, ενώ το premium φινίρισμα από ανοδιώμενο κράμα αλουμινίου του προσφέρει ανάγλυφη υφή και το κάνει… την πιο όμορφη συσκευή προσωπικής σου περιποίησης!

Babyliss Platinum Diamond Σεσουάρ D6490DE 2.300,0 W

Με το Babyliss Σεσουάρ D6490DE τα μαλλιά σου απολαμβάνουν επιτέλους τη φροντίδα που τους αξίζει. Έχει μεγάλη ισχύ 2300W και 3 επίπεδα θερμοκρασίας για να επιλέγεις το κατάλληλο, ανάλογα με τα επίπεδα υγρασίας της τρίχας. Παράλληλα, η κεραμική τεχνολογία προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα, ενώ ταυτόχρονα η τεχνολογία ιονισμού αποτρέπει το φριζάρισμα. Θέλεις πλούσιες μπούκλες ή μήπως να δώσεις σχήμα σε σγουρά μαλλιά; Η μεγάλη φυσούνα που διαθέτει το καινούριο σου σεσουάρ είναι ακριβώς το αξεσουάρ που χρειάζεσαι! Ενισχύει τις μπούκλες και τα σγουρά μαλλιά, ώστε να δημιουργείς το αγαπημένο σου χτένισμα εύκολα και γρήγορα. Μπορείς εύκολα να το καθαρίζεις από σκόνη και χνούδια, καθώς διαθέτει αποσπώμενο φίλτρο.

Babyliss Salon Straight Ισιωτική μαλλιών ST391E

Ισιωτική μαλλιών ST391E της Babyliss με μέγιστη θερμοκρασία 235°C και κεραμικές πλάκες τουρμαλίνης, που προστατεύουν τα μαλλιά σου από τη φθορά. Το περιστρεφόμενο καλώδιο 2,5m σου δίνει πλήρη ευελιξία, ενώ η συσκευή απενεργοποιείται και αυτόματα, για να μην ανησυχείς σε περίπτωση που ξεχάσεις να πατήσεις το off. Χάρη στην ειδική τεχνολογία ιόντων, δίνει τέλος στην άγρια όψη της τρίχας! Εξασφάλισε λαμπερά μαλλιά, ό,τι καιρό κι αν κάνει! Συμπεριλαμβάνεται αντιθερμικό χαλάκι που υποδέχεται την ισιωτική σου, για να ελευθερώσεις τα χέρια σου προκείμενου να περάσεις στην επόμενη τούφα.

Izzy Σετ Ισιωτικό & Ψαλίδι Silk Ceramic

Ένα ολοκληρωμένο σετ της Izzy που αποτελείται από το ισιωτικό και το ψαλίδι Silk Ceramic, για να διαμορφώνεις το χτένισμά σου ανάλογα με τη διάθεσή σου! Το ισιωτικό διαθέτει πλάκες 27mm, ενώ αγγίζει 220°C, για να πετύχεις λείο αποτέλεσμα με λίγα μόνο περάσματα. Το ψαλίδι χάρη στην κεραμική του επίστρωση προστατεύει την τρίχα από την υψηλή θερμοκρασία, που φτάνει τους 200°C.

Rowenta Ισιωτική μαλλιών SF8230

Με την ισιωτική μαλλιών SF8230 της Rowenta έχεις στα χέρια σου ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις επαγγελματικό ίσιωμα στο σπίτι χωρίς να καταστρέφεις την ποιότητα της τρίχας σου! Διαθέτει 5 επίπεδα θερμοκρασίας για να επιλέγεις κάθε φορά αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα και κεραμικές πλάκες για ασφαλές ίσιωμα, όσο υψηλά κι αν φτάσεις τη θερμοκρασία! Επιπλέον, το ενσωματωμένο χτενάκι οδηγεί κάθε τούφα μαλλιών μέσα στις 3D πλάκες της, ενώ η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της πλάκας για τέλειο αποτέλεσμα κάθε, μα κάθε, φορά! Και για εσένα που είσαι της… τελευταίας στιγμής και ξεχνιέσαι η νέα σου ισιωτική μαλλιών έχει φροντίσει να απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 45min συνεχούς λειτουργίας!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό