16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πώς κάλυψαν τα διεθνή μέσα την κατάληψη του Συντάγματος από τα τρακτέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα στα διεθνή πρακτορεία έγινε η κάθοδος των αγροτών και των τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη καθώς πολλά μέσα ενημέρωσης καλύπτουν με άρθρα τους την κινητοποίηση και τη διαμαρτυρία μπροστά στην ελληνική Βουλή.

Το θέμα καλύφθηκε από πολλά μέσα με το βασικό διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters να έχει συνεχή κάλυψη της πορείας διαμαρτυρίας στην Αθήνα αλλά και της διαδήλωσης μετέπειτα.

Στο εκτενές άρθρο, αναφέρεται ότι οι αγρότες από όλη την Ελλάδα οδήγησαν τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την Τρίτη, εντείνοντας τις διαδηλώσεις εβδομάδων με αιτήματα την αύξηση του κόστους, τον ξένο ανταγωνισμό και τις καταστροφικές πλημμύρες.

Από την πλευρά του, το αμερικάνικο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press τιτλοφορεί το άρθρο του με ένα από τα βασικά συνθήματα που έχουν ακουστεί στην πλατεία Συντάγματος «Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν τα τρακτέρ στο Κοινοβούλιο για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια.

Οι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαδηλώσεις καθώς τα τρακτέρ φτάνουν στην Αθήνα, είναι ο τίτλος του Bloomberg.

Εκτενές ρεπορτάζ φιλοξενεί και η αμερικανική ιστοσελίδα Washington Post η οποία φέρει τον ίδιο τίτλο με το πρακτορείο Associated Press «Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου τα τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια.

H γαλλική εφημερίδα Le Figaro φιλοξενεί άρθρο στην ιστοσελίδα της με τίτλο Στην Ελλάδα, εκατοντάδες αγρότες με τρακτέρ κατευθύνονται στην Αθήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό