16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πώς θα μυρίζει ωραία το καλάθι με τα άπλυτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απλά αλλά θαυματουργά μυστικά που αξίζει να δοκιμάσεις για ρούχα με άρωμα φρεσκάδας.

Λίγα αρώματα στον κόσμο συγκρίνονται με τη μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων. Για πολλούς ανθρώπους, το ευχάριστο άρωμα είναι ένα σημάδι ότι τα ρούχα τους έχουν καθαριστεί επαρκώς και είναι έτοιμα για χρήση.

Αν ωστόσο διαπιστώσεις ότι τα ρούχα σου βγαίνουν από το πλυντήριο και μυρίζουν μούχλα (ή δεν έχουν καθόλου μυρωδιά), υπάρχουν τρόποι για να τα κάνεις απαλά και μυρωδάτα.

Από τον σωστό καθαρισμό του πλυντηρίου σου μέχρι την αλλαγή της ρουτίνας καθαρισμού, οι παρακάτω συμβουλές θα κάνουν τα ρούχα σου να μυρίζουν σαν καινούρια σε ελάχιστο χρόνο (και χωρίς κόπο). Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Πώς θα μυρίζουν ευχάριστα τα ρούχα

1) Τα αρωματικά φακελάκια που τοποθετείς στα συρτάρια όπου αποθηκεύεις ρούχα δίνουν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Όταν «χαθεί» το έντονο άρωμά τους τοποθέτησέ τα στη βάση του καλαθιού με τα άπλυτα. Η δυσάρεστη μυρωδιά θα μετριαστεί κατά πολύ.

Πώς θα καταλάβεις εάν ένα αντικείμενο είναι όντως από ασήμι

2) Το πιο σημαντικό βήμα για ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα είναι ένα καθαρό πλυντήριο.

«Εάν παρατηρείς ότι τα πλυμένα δεν φαίνονται τόσο καθαρά όσο παλιά, το πλυντήριό σου μπορεί να χρειάζεται καθαρισμό».

Συνήθως συνιστάται να καθαρίζεις το πλυντήριό σου τουλάχιστον μία φορά το μήνα ή κάθε 30 κύκλους, για να αποτρέψεις τη συσσώρευση ρύπων και απορρυπαντικού στο εσωτερικό.

3) Μην αφήνεις ποτέ βρεγμένα ρούχα μέσα στο πλυντήριο, ούτε για λίγες ώρες αφού μπορεί να εμφανίσουν μυρωδιά μούχλας ή άλλες δυσάρεστες οσμές.

4) Πες ναι στο μαλακτικό αφού δίνει ένα άρωμα φρεσκάδας και αίσθηση απαλότητας στα ρούχα.

5) Προσπάθησε να στεγνώνεις τα πλυμένα σε εξωτερικό χώρο και όχι μέσα στο σπίτι. Εάν κάποιο ρούχο έχει ιδρώτα ή κάποιον επίμονο λεκέ, είναι προτιμότερο να πλυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

κεντρικής: pexels.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό