18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πώς η Kirsten Dunst «σώθηκε» όταν δέχτηκε ανάρμοστη ερώτηση από σκηνοθέτη στα 16 της

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θυμάμαι ότι καθόμουν εκεί και ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Kirsten Dunst. 

Σε μία ανάρμοστη ερώτηση που της έκανε σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια μίας οντισιόν αναφέρθηκε η Kristen Dunst σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph.

Η ηθοποιός του Hollywood μίλησε για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε από έναν άνδρα σκηνοθέτη, ενώ έκανε οντισιόν για έναν ρόλο.

Η Dunst ανέφερε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ήταν 16 ετών, εξηγώντας ότι συνέβη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν για έναν πολύ περιζήτητο ρόλο.

Η Sarah Jessica Parker ήθελε τα παιδιά της να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό και το πέτυχε

«Ένας άντρας σκηνοθέτης με είχε στο γραφείο του, μόνη μου, και με ρωτούσε για την ταινία για την οποία με ήθελε και μετά, εντελώς ξαφνικά, μου έκανε αυτή την ανάρμοστη ερώτηση», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Παρά την αποκάλυψή της, όμως, η Dunst, επέλεξε να μην κατονομάσει τον σκηνοθέτη αλλά ούτε και να αναφέρει τι ακριβώς της είπε.

«Ειλικρινά, δεν είμαι καν σίγουρη ότι εξακολουθεί να εργάζεται πια», διευκρίνισε.

«Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να σκέφτομαι. Αλλά θα πω ότι αυτό που είπε δεν είχε καμία σχέση με την υποκριτική. Και δεν ήταν ότι αυτό που είπε ήταν απλώς ‘λίγο παράταιρο’. Ήταν εντελώς ανάρμοστο. Και θυμάμαι ότι καθόμουν εκεί και ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω», πρόσθεσε.

Η σπάνια φωτογραφία της Sharon Stone με τον 17χρονο γιο της, Quinn ενθουσίασε τους followers

Πώς η μητέρα της την «έσωσε»

H Dust θεωρεί ότι η μητέρα της είναι εκείνη που κατάφερε να τη σώσει από δυσάρεστες καταστάσεις. «Μπόρεσα να αποφύγω αυτή τη ληστρική πλευρά της δουλειάς μόνο επειδή όπου κι αν πήγαινα, η μητέρα μου ήταν κυριολεκτικά πάντα εκεί».

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η Dunst θυμάται να είπε στη μητέρα της τι ακριβώς είχε συμβεί και εκείνη να την αποτρέπει από το να συμμετέχει από τη συγκεκριμένη ταινία.

«Αυτό ήταν το τέλος. Με απέσυρε από τη διαδικασία και τους είπε ότι δεν θα έκανα την ταινία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Dunst ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν τριών ετών και έκανε το ντεμπούτο της σε κινηματογραφική ταινία παίζοντας έναν δευτερεύοντα χαρακτήρα στη μικρού μήκους ταινία του Woody Allen «Oedipus Wrecks», μέρος της ανθολογικής ταινίας «New York Stories».

Μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Little Women», «Jumanji», «Bring It On», πριν γίνει σταρ παίζοντας τη Mary Jane Watson στην τριλογία «Spider-Man» στο πλευρό του Tobey Maguire.

Η Taylor Swift μπήκε και επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes

κεντρικής εικόνας: AP

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό