17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πώς η Τέιλορ Σουίφτ αναγκάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης να… μετακομίσει από το «σπίτι» της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει προκαλέσει τεράστια… προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η συναυλία της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 30 Μαΐου 2024, κινδυνεύει να την αναγκάσει να… μετακομίσει από το «σπίτι» της. Το ανακαινισμένο γήπεδο ετοιμάζεται να κάνει τα εγκαίνιά του τον προσεχές Ιούνιο, αλλά πρώτα θα φιλοξενήσει μία εκ των μεγαλύτερων σταρ της μουσικής βιομηχανίας.

Ένας από τους σκοπούς αυτής της ανακατασκευής ήταν η διοργάνωση μεγάλων event, όπως αγώνων τένις και του NFL, κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί τελικά το 2025. Πριν από αυτό, όμως, προηγείται η συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία θα διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες με τις οποίες ολοκληρώνεται το ισπανικό πρωτάθλημα.

Έτσι, το «Athletic» αναφέρει πως αυτό δημιουργεί επιπλοκές στο πρόγραμμα των Μαδριλένων, οι οποίοι έστειλαν επίσημο αίτημα στη La Liga να αλλάξει ημέρα η αναμέτρησή τους, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμάσουν το γήπεδο για να το παραδώσουν στη Τέιλορ Σουίφτ.

Ο αγώνας απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου, αλλά υπάρχει το ζήτημα ότι όλα τα παιχνίδια της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής, χρειάζεται να πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα. Αυτό είναι ένα μέτρο που υφίσταται αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και προήλθε από την αναμέτρηση Αργεντινή – Περού (6-0) στο Μουντιάλ του 1978, στο οποίο η «Αλμπισελέστε» γνώριζε από πριν τι σκορ αναζητούσε για να προκριθεί, καθώς η Βραζιλία είχε αγωνιστεί νωρίτερα από εκείνη.

Έτσι, ώστε να αποφευχθεί ξανά το πιθανό σενάριο να «στηθεί» ένα παιχνίδι, ελήφθη αυτός ο κανονισμός. Αυτό σημαίνει πως το αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί από τη La Liga και η «Βασίλισσα» θα κληθεί να βρει ένα άλλο γήπεδο ώστε να φιλοξενήσει το ματς κόντρα στην Μπέτις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό