16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη έχει σκορπίσει τις τελευταίες ώρες, η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος “έφυγε” την Τετάρτη, σε ηλικία 84 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσα από τα social media ο γιος του, επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος σήμερα το πρωί με νέα δημοσίευση που έκανε, έδωσε πληροφορίες για το πότε αλλά και το που θα γίνει η κηδεία του πατέρα του.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, όσοι επιθυμούν να πουν το “τελευταίο αντίο” στον μεγάλο έλληνα ηθοποιό, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η εξόδιος ακολουθία για την κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Λογοθέτης

Γεννήθηκε στη Λευκάδα. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς ελκυόταν περισσότερο από την όπερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1967, και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο «Βαβυλωνία».

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά.

Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα στην τηλεόραση στο γνωστό «Θέατρο της Δευτέρας» (ΕΡΤ1). Έχει λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις, όπως το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ.

Σύζυγός του ήταν η ηθοποιός Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος ακολούθησε και αυτός την υποκριτική. Η τελευταία παραγωγή που συμμετείχε ο Ηλίας Λογοθέτης ήταν η σειρά «Έτερος Εγώ Νέμεσις», που κυκλοφόρησε το 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό