22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πότε θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε τις ημερομηνίες που θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμού τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβίου οι δικαιούχοι.

Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα και για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, οι καταβολές στους λογαριασμούς των συνταξιούχων έχουν ως εξής:

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα καταβληθούν οι συντάξεις από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό