18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πόσο μπορεί να πουληθεί το Ford Focus του Colin McRae;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Colin McRae, παρά τα 15 χρόνια που έχουν περάσει από το θάνατό του, εξακολουθεί να είναι από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς ράλι συνολικά και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Άλλωστε και ο ίδιος ήταν λάτρης του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο είχε κερδίσει δύο φορές με το Subaru Impreza (1996, 1998) και τρεις και μάλιστα διαδοχικές (2000, 2001, 2002) με το Ford Focus.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε μια φορά το 1995 με τη Subaru, ενώ τις επόμενες δύο σαιζόν έφτασε κοντά στον τίτλο μιας και τερμάτισε δεύτερος. Όπως και το 2001 με τη Ford, όταν με το Focus WRC των φωτογραφιών μας στο Ράλι της Μεγάλης Βρετανίας είχε μια άτυχη στιγμή. Έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και ο τίτλος πήγε σε έναν άλλο αδικοχαμένο οδηγό, τον Richard Burns.

Το αγωνιστικό Ford Focus επισκευάστηκε, αγοράστηκε από ένα συλλέκτη που το παρουσίασε περιστασιακά στο Goodwood. Τώρα πωλείται από την Silverstone Auction και αναμένεται να βρει ένα νέο ιδιοκτήτη με μια τιμή που θα κυμανθεί από 360 έως και 420 χιλιάδες ευρώ.

Τιμή που δικαιολογείται από την αγωνιστική του ιστορία, μιας και μαζί του ο McRae είχε νικήσει το 2001 στο Ακρόπολις και είχε τερματίσει 2ος στη Νέα Ζηλανδία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό