21.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πόσο καλά ξέρει ο Λάνθιμος την Στόουν; Οι απίστευτες απαντήσεις που έδωσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν έχουν αποκτήσει μια σχέση φιλίας η οποία είναι ζηλευτή. Εδώ και χρόνια πέραν από συνεργάτες αισθάνονται τη φιλία τους να μεγαλώνει και αποφάσισαν να το αποδείξουν απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων. 

Μάλιστα διαπρέπουν ως κινηματογραφικό δίδυμο τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την πρόσφατη ταινία του έλληνα σκηνοθέτη «Poor Things» στην οποία πρωταγωνιστεί η σταρ του Χόλιγουντ και η οποία έχει συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα επερχόμενα Όσκαρ.

Η συνεργασία των δυο ανθρώπων του κινηματογράφου κρατάει χρόνια και ήρθε η ώρα να υποβληθούν στο ερωτηματολόγιο του περιοδικού Variety προκειμένου να αποδείξουν πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο.

Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, δημοσιεύθηκε το εν λόγω βίντεο, στο οποίο ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του έπαιξαν ένα παιχνίδι. Μέσα από αυτό, ο καθένας έπρεπε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τον άλλο.

Δείτε το βίντεο

Από το παιχνίδι, φάνηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Έμμα Στόουν ήξερε το αγαπημένο άθλημα του Γιώργου Λάνθιμου ως παιδί, ενώ ο σκηνοθέτης απάντησε σωστά σε ερώτηση που είχε να κάνει με το τι ενοχλεί τη Στόουν, όταν βρίσκεται στα γυρίσματα μιας ταινίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό