17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πόσα Keraboss έχουν πωληθεί μέχρι τώρα – Προοπτική για εξαγωγές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ουσία για την Keraboss δεν είναι μόνο το πολύ ειδικό προϊόν της αλλά κυρίως το ότι πρόκειται για μια ελληνική πρωτοβουλία που χωρίς καμία εργοστασιακή υποστήριξη και δίχως καμία σοβαρή χρηματοδότηση αποτελεί μία όαση στην εγχώρια επιχειρηματικότητα.
Η ελληνική εταιρεία, αν και νεοσύστατη, έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των ιδιωτών από διάφορες χώρες, όπως Καναδά, Κύπρου και Γερμανία, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το ελληνικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τη Στέλλα Κεραμπός, το Super K αναμένεται να κερδίσει την προσοχή των καταναλωτών στην εγχώρια αγορά και όχι μόνο.
Παρά τα δημοσιεύματα για μηδενικές πωλήσεις, η κ. Κεραμπός επιβεβαιώνει ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 4 πωλήσεις στην Ελλάδα, κανονικά ταξινομημένες. Επιπλέον, 4 ακόμη αυτοκίνητα είναι έτοιμα για διάθεση, ενώ 2 ακόμη βρίσκονται υπό κατασκευή. Οι προκλήσεις όμως παραμένουν, με τη χρηματοδότηση να αποτελεί ένα από τα κύρια εμπόδια.

Η εταιρία δεν περιμένει μόνο στην εγχώρια αγορά, καθώς εξετάζει σοβαρά τη δυνατότητα εξαγωγών. Με πελάτες από τη Ρόδο και τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, η εταιρία καταρτίζει σχέδια για την διείσδυσή της σε ξένες αγορές, αναμένοντας να πραγματοποιήσει τις πρώτες εξαγωγές σύντομα.
Ωστόσο, η εταιρία αντιμετωπίζει προκλήσεις όσον αφορά τη χρηματοδότηση των πελατών της, καθώς δεν έχει ακόμη την υποστήριξη των τραπεζών. Παρόλα αυτά, κατάφερε να συνάψει συνεργασία με ένα ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα για την παροχή μικρής χρηματοδότησης.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να τα καταφέρει και μέσω της χρηματοδότησης να κάνει το Super K πιο ελκυστικό, ώστε να το καμαρώνουμε στα ελληνική νησιά (και όχι μόνο). Τουλάχιστον, σε όποιον αρέσει… Άλλωστε για ένα ελληνικό όνειρο μιλάμε που ξεκίνησε από ένα μικρό συνεργείο και όχι από ένα εργοστάσιο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό