17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πόσα να κάνει ο Γιαμάλ, τεράστιο «κάζο» της Μπαρτσελόνα, 3-3 με τη Γρανάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς στα… σκουπίδια και αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Γρανάδα σε ένα τρομερό παιχνίδι. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον 16χρονο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος έβαλε δύο γκολ, αλλά δεν μπορούσε να τα κάνει… όλα για τους «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με γκολ του Γιαμάλ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ρίκαρντ Σάντσες στο 43′ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ ο Φακούντο Πελίστρι στο 60ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ με 2-1 τη Γρανάδα.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (63′), έπειτα από μία εκπληκτική ασίστ του Ιλκάι Γκιντογκάν, αλλά το σκορ δεν παρέμεινε ίδιο για πολύ ώρα. Κι αυτό διότι στο 66ο λεπτό, ο Φαϊτού Μαουασά έβγαλε τη σέντρα και ο Ιγκνάσι Μικέλ σκόραρε με κεφαλιά για το 3-2 των φιλοξενούμενων!

Εντούτοις, ο Λαμίν Γιαμάλ δεν είχε πει την τελευταία του «κουβέντα». Στο 81′ έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλό του, εξαπέλυσε μία «οβίδα» και νίκησε τον Αουγκούστο Μπατάγια για να κάνει το 3-3 για την Μπαρτσελόνα. Όσα, όμως, κι αν έκανε ο 16χρονος, δεν αποδείχθηκαν αρκετά, αφού δεν έλαβε από τους συμπαίκτες του την απαραίτητη βοήθεια.

Έτσι, οι Καταλανοί παραμένουν στην 3η θέση της La Liga και είναι πλέον 10 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, βρίσκονται μόλις στο +6 από την 5η Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ έχουν παίξει και ένα παιχνίδι παραπάνω. Από την άλλη μεριά, η Γρανάδα είναι προτελευταία με 13 βαθμούς και στο -7 από την ζώνη της παραμονής!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό