18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πόρτσμουθ – Τσέλτεναμ: Τραυματίστηκαν δύο επόπτες και τη δουλειά ανέλαβε… οπαδός των γηπεδούχων!

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίθανο σκηνικό στη League 1 της Αγγλίας, εκεί όπου ένας οπαδός της Πόρτσμουθ ανέλαβε χρέη επόπτη στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Τσέλτεναμ εξαιτίας τραυματισμών.

Ασύλληπτα πράγματα στην 3η κατηγορία της Αγγλίας! Πόρτσμουθ και Τσέλτεναμ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης, όμως η ροή του παιχνιδιού διεκόπη για έναν πολύ… απρόσμενο λόγο.

Οι Τόουνερ, Φλιν και Ντέριεν αποτελούσαν τη «βασική» διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ωστόσο, ο ένας επόπτης τραυματίστηκε κι έτσι ο τέταρτος, Μπράουν, πήρε τον ρόλο του. Όμως στην επανάληψη και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού(!), γεγονός που άφησε τη διαιτητική τριάδα λειψή, με το ματς να διακόπτεται προσωρινά.

Τότε από τα μεγάφωνα του σταδίου υπήρξε παράκληση οποιοσδήποτε πιστοποιημένος ρέφερι βρίσκεται στο κοινό να το δηλώσει και πράγματι η λύση βρέθηκε. Εν τέλει μετά από συνολική διακοπή 15 λεπτών, ένας οπαδός της Πόρτσμουθ, μετά από συνεννόηση με τον ρέφερι, φόρεσε τα… διαιτητικά και άρπαξε το σημαιάκι, αναλαμβάνοντας χρέη επόπτη για το υπόλοιπο της αναμέτρησης!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό