14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πόλο: Στον Άλιμο η ΑΕΚ το Σάββατο (12/11)

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολο έργο έχει η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον ΝΑΣ Άλιμο. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει το Σάββατο (12/11) με ώρα έναρξης στις 19:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, όπως προέκυψε από την ΚΟΕ, που γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Ο Μάρκο Μίσιτς θα έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του, ενώ ο Άλιμος θα είναι δύσκολος αντίπαλος, μιας και έχει κάνει το «5 στα 5» σε νίκες στο πρωτάθλημα.

Η επίσημη ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Έχοντας καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του πρώτου της βαθμού στο Πρωτάθλημα, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άλιμο (12/11, 19:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» αντιμετωπίζουν μία πολύ καλή ομάδα που μετρά μόνο νίκες στη σεζόν, ωστόσο θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, ενώ πλησιάζουν τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με ΑΝΟΓ και ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκο Μίσιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό