18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πόλο: Κλειστή ξανά η θερμαινόμενη πισίνα στα Χανιά λόγω… κρύου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει με την 50αρα πισίνα στα Χανιά που χρησιμοποιεί και η ομάδα πόλο, αφού ούτε χθες λειτούργησε λόγω κρύου.

Τα προβλήματα με το κολυμβητήριο των Χανίων συνεχίζουν να αυξάνονται και επηρρεάζουν άμεσα τα τμήματα πόλο και κολύμβησης.

Η -κατά τα άλλα- θερμαινόμενη 50αρα πισίνα, έμεινε κλειστή χθες λόγω… κρύου (είχε 20 βαθμούς στα Χανιά σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία…), ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε μείνει κλειστή λόγω συντήρησης.

Εδώ και μήνες, σύλλογοι και αθλητές κάνουν εκκλήσεις να μείνει ανοιχτό το στάδιο που δεν έχει μπει καν πετρέλαιο, με τον ΝΟ Χανίων να δαπανά ποσά για να το κρατήσει «όρθιο».

Η κατάσταση, σύμφωνα και με τα τοπικά ΜΜΕ, έχει φτάσει στο απροχώρητο και με τον χειμώνα να έχει φτάσει, κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν, αν θα γίνει λειτουργική η πισίνα.

Προς το παρόν, λειτουργεί μόνο η μικρή (12,5 μέτρα) που προφανώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις ομάδες πόλο ή από κολυμβητές.

Να τονιστεί ότι και πέρυσι υπήρχαν παρόμοια προβλήματα, με τον ΝΟ Χανίων να στέλνει επιστολή στον πρωθυπουργό.

Επίσης, ένα βασικό πρόβλημα είναι ότι η νέα διοίκηση του κολυμβητηρίου ανέλαβε πριν λίγες ημέρες και γι’ αυτό φαίνεται να έχουν καθυστερήσει επείγοντα ζητήματα της πισίνας, τα οποία καλούνται να λύσουν άμεσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό