20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πόλεμος στο Ισραήλ: Δύο παίκτες της Βιγιαρεάλ αποχώρησαν στο ενός λεπτού σιγή με τη Μακάμπι Χάιφα

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμός στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, με δύο ποδοσφαιριστές της Βιγιαρεάλ να αντιδρούν στο αίτημα της Μακάμπι Χάιφα για ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Ισραήλ.

Στο επίκεντρο σχολίων (θετικών και αρνητικών) έχουν βρεθεί δύο παίκτες της Βιγιαρεάλ για την αντίδρασή τους στον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα για τον 5ο όμιλο του Europa League, στον οποίο μετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Ο αγώνας διεξήχθη στην Κύπρο κεκλεισμένων των θυρών, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ και ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ισραηλινών θυμάτων τον τελευταίο μήνα, κατόπιν αιτήματος της γηπεδούχου ομάδας.

Η Βιγιαρεάλ ενημέρωσε με τη σειρά της την UEFA και τον σύλλογο του Ισραήλ, πως θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για όλα τα αθώα θύματα της πολεμικής σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, αλλά δύο παίκτες της θέλησαν να στείλουν με διαφορετικό τρόπο το δικό τους μήνυμα.

Όταν οι δύο ομάδες πλησίασαν την μεσαία γραμμή για να κρατήσουν το λεπτό της σιγής, η ισπανική ομάδα είχε στο γήπεοδ τους εννέα από τους έντακε παίκτες της. Κι αυτό γιατί δεν θέλησαν να συμμετάσχουν ο Αλγερινός Αΐσα Μαντί και ο Ισπανός Ιλίας Αχομάτς, που έχει καταγωγή από το Μαρόκο.

Η ισπανική ομάδα με μία τρομερή ανατροπή επικράτησε της αντιπάλου της με 2-1 για την τέταρτη αγωνιστική και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει πλέον στην Ισπανία για «τελικό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό