23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πως να επιλέξεις το σωστό κλιματιστικό για τον χώρο σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Χρειάζεσαι ένα νέο κλιματιστικό αλλά δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου για να βρεις το ιδανικό για σένα και το χώρο σου; Η LG προσφέρει έναν εκτενή οδηγό για να βρεις το ιδανικό κλιματιστικό LG για σένα. Είτε πρόκειται για Split, ή για παράθυρο, ο χρήσιμος οδηγός της LG θα σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου και στον τρόπο ζωής σου.

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος κλιματικού για το σπίτι σου, χρειάζεται να λάβεις υπόψιν σου το μέγεθος του χώρου που θέλεις να διατηρείς δροσερό. Όταν ένα κλιματιστικό είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τον χώρο που το περιβάλλει, μπορεί να ξεκινάει και να σταματάει συνεχώς, με αποτέλεσμα να προκαλείται υπερθέρμανση ή υπερβολική ψύξη. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε ανισότητα στην κατανομή του αέρα στο χώρο σας με κάποια σημεία κρύα και άλλα ζεστά και υγρά. Αντίθετα, τα πολύ μικρά κλιματιστικά λειτουργούν για πολύ ώρα μέχρι να φτάσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία. Για να απολαμβάνεις δροσιά όλη την ώρα μέσα στο σπίτι σου, υπολόγισε το μέγεθος του δωματίου για να είσαι σίγουρος ότι έκανες τη σωστή επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Μόλις βρεις τον κατάλληλο τύπο κλιματιστικού που ταιριάζει στον χώρο και στις ανάγκες σου, ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάσεις είναι τα χαρακτηριστικά του κλιματιστικού. Τα κλιματιστικά της LG ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και διαθέτουν τον συμπιεστή LG DUAL Inverter, ο οποίος μέσω της προηγμένης του λειτουργίας, διανέμει γρήγορα τον δροσερό αέρα, για να απολαμβάνετε άμεση, άνετη και γρήγορη ψύξη.

Επιπλέον, η σταθερή λειτουργία ψύξης συνοδεύεται από μειωμένο επίπεδο θορύβου που αυξάνει την αποδοτικότητα και ελαχιστοποιεί το ενεργειακό κόστος, εξοικονομώντας έως και 70% κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τα κλιματιστικά χωρίς inverter. Επίσης, η λειτουργία Active Energy Control των κλιματιστικών της LG σου δίνει τον έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία AEC (Ενεργός έλεγχος ενέργειας) για να προσαρμόσεις τις ενεργειακές δαπάνες σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Μέσω αυτής της λειτουργίας μπορείς να ελέγξεις την κατανάλωση ενέργειας μέσω τεσσάρων επιπέδων (κανονικό, 80%, 60% και 40%) και να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα και τη θερμοκρασία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Ακόμη, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, μπορείς να συνδέεσαι απευθείας από το smartphone ή το tablet σου μέσω Wi-Fi και να έχεις εύκολα τον έλεγχο του κλιματιστικού σου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ρυθμίζεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθείς την κατανάλωση ενέργειας, την καθημερινή συντήρηση του κλιματιστικού σου και προσαρμόζεις τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνεις.

Τα κλιματιστικά της LG με το συμπιεστή DUAL Inverter, διαθέτουν αντιαλλεργικό φίλτρο που μειώνει τις αλλεργιογόνες ουσίες, και απομακρύνει τη σκόνη και τα βακτήρια. Έτσι, απελευθερώνεται στον χώρο σου καθαρός αέρας για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μία αίσθηση φρεσκάδας.

Τέλος, εσύ που επιθυμείς βέλτιστη απόδοση, οφείλεις να γνωρίζεις ότι tο φίλτρο πρέπει να καθαρίζεται κάθε δύο εβδομάδες. Για να απολαμβάνεις ξέγνοιαστος το καλοκαίρι, επίλεξε τα κλιματιστικά LG, τα οποία διαθέτουν λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που στεγνώνει αυτόματα το εσωτερικό του κλιματιστικού όταν το απενεργοποιείς ώστε να μην αναπαράγονται οι μήκυτες και οι μικροοργανισμοί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό