20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο των Διδύμων

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί το ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς τους Διδύμους, η οποία θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). 

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 19/12 στις 06:29 π.μ. στην 27ο 28’ των Διδύμων, ένα ζώδιο που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, θα λέγαμε, την επικοινωνία, τις Δημόσιες σχέσεις , τις πωλήσεις, τα ταξίδια, και την νεολαία, επηρεάζει άμεσα  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του  3ου δεκαημέρου.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 13ο 15’ του Τοξότη, ουσιαστικά πάνω στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Πανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στον (1ος – 7ος), βάζοντας τις σχέσεις μας με τους άλλους κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη, με άλλα λόγια θα μας ωθήσει να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και συνεργασίες και να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο όσων δεν έχουν εξελιχθεί .

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Πλούτωνα , θα μας παρασύρει σε μοιραίες καταστάσεις και έντονη κτητικότητα στην ερωτική μας ζωή, ενώ από την άλλη πλευρά για κάποιους μπορεί να βάλει τις βάσεις τις οικονομικής τους αναγέννησης.

Η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό που θα σχηματιστεί με ακρίβεια για 3η φορά την παραμονή των Χριστουγέννων, κλείνει ένα κύκλο σημαντικών κοινωνικών αλλαγών και αποκαλύψεων που ξεκίνησαν στις αρχές της χρονιάς και μας συντάραξαν. Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με την Δήμητρα είναι πιθανό να πυροδοτήσει αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά τις εργασιακές σχέσεις.

Η θετική συμμετοχή του Δία τόσο σε όψη τριγώνου με την Σελήνη και όψη εξάγωνου με τον Ήλιο ενισχύει την καλή μας διάθεση και την αισιοδοξία μας, προσφέροντας μας λίγη χαρά από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ενώ η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανό να μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις γύρω από τα οικονομικά μας.

Σε κοινωνικό επίπεδο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα με την Έριδα, θα μας φέρει αυτές τις ημέρες αρκετές κακές ειδήσεις για άτομα που θα χαθούν εξαιτίας σοβαρών θεμάτων υγείας ή λοιμώξεων.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 03ο 19’ των Διδύμων, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαήμερου, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 19ο 05’ του Σταθερού Σκορπιού.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών οι πιο σημαντικές όψεις είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Αστρικός Άρης με τον τροπικό ανάδρομο Ουρανό, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιες επιθετικές συμπεριφορές, αλλά και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Κρόνο η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη σκληρότητα.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Σταματάω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και βλέπω κατάματα τι πρέπει να αλλάξω στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, ώστε μέσα στην επόμενη χρονιά να βάλω νέα όρια.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο ευχάριστη θα είναι αυτές τις ημέρες η καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους  Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ενώ παράλληλα μπορεί να σας κάνει αρκετά διαχυτικούς και εκφραστικούς απέναντι τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην βιάζεστε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε και να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και γι’ αυτό δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε περισσότερα έξοδα από ότι αντέχει το πορτοφόλι σας. Προσέξτε όμως γιατί, από την υπερβολική σας προστασία μπορεί να νιώσουν ότι τους πνίγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι αυτές τις ημέρες στραμμένα επάνω σας.Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να ξανά συστηθείτε και να δηλώσετε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα θέλω σας τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, άλλωστε είναι μια Πανσέληνος που γίνεται μετά την ολοκλήρωση της περιόδου των Εκλείψεων οι οποίες επηρέασαν άμεσα τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον απολογισμό σας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς και να ξαναδείτε τους στόχους της επόμενης, ενώ θα ρίξει φως στις  πιο κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τις κρυφές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Έντονα κοινωνικές θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Λέοντες. Η Πανσέληνος που  θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε κάτω από το μεγεθυντικό καθρέφτη τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε λεπτομέρειες .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Έμφαση στην εικόνα σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σας, και να βάλετε ως στόχο, εκτός από την καλή δουλειά, να προβάλετε τις ικανότητες σας, παίρνοντας επιτέλους τα εύσημα για την καλή σας δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Όνειρα για ταξίδια κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 9ο  Ηλιακό σας , θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα εκφράσετε την επιθυμία σας να κάνετε ένα ταξίδι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην μείνετε απλά στην επιθυμία, αλλά να το οργανώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με φόβους και τις ανασφάλειες σας θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα ωθήσει να κοιτάξετε κατάματα τους συναισθηματικούς σας φόβους, και να δείτε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι. Ενώ, από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, καθώς αυτές δεν θα σας δώσουν την συναισθηματική ικανοποίηση που περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την σχέση σας με τους άλλους θα ξαναδείτε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει φως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και τον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτές. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι άλλοι είναι καθρέφτες μας γι’ αυτό εάν θέλετε να αλλάξουν την στάση τους απέναντι σας, θα πρέπει πρώτα να αλλάξετε εσείς την δική σας απέναντι στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να δουλέψετε κάτω από πιεστικά χρονοδιαγράμματα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μεγεθύνει το άγχος που ήδη έχετε στην δουλειά σας, και να επηρεάσει τις διατροφικές σας συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  και σε θετική όψη με τον Δία από το ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι κάτω από το φως του φεγγαριού θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και το ερωτικό σας ταίρι. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν έντονες ερωτικές στιγμές με τον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό να υπάρξει ένας μοιραίος έρωτας.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύς.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα, και να προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να περάσετε και από αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό