17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι συνδεδεμένο με τον θάνατο και την αναγέννηση. Προάγγελος της  ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, είναι το  εντυπωσιακό φεγγάρι του Μαΐου, το οποίο θα κλείσει τον κύκλο των Εαρινών εκλείψεων.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στις 05/05 στην  14ο 58΄ του Σκορπιού στις 20:34 μ.μ. θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ο δεκαήμερο. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 18ο 50’  του Σκορπιού.

Στο χάρτη της Πανσελήνου, η όψη αντίθεσης Ήλιου – Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της Υπηρεσίας- Θυσίας  (6ος – 12ος ), θα μας ωθήσει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που αφορούν την υγεία μας, ψυχική και σωματική,  αλλά και  τις εργασιακές μας υποθέσεις. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επειδή διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, βρισκόμαστε σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος -Έκλειψη Σελήνης είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο γιατί γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με το θάνατο, την αναγέννηση και την μεταμόρφωση, τον απόλυτο έλεγχο και τις χειριστικές συμπεριφορές, αλλά κυρίως γιατί έρχεται να κλείσει ένα κύκλο αλλαγών που ξεκίνησε από την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου τον περασμένο Νοέμβριο και πυροδότηση η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα.

Η ανάγκη μας για μεταμόρφωση και αλλαγή είναι φωτογραφίζεται με τον πιο έντονο τρόπο. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης γίνεται σε όψη συνόδου με τον Ωροσκόπο και όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, δείχνει την ανάγκη μας να αλλάξουμε τόσο τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, και να κάνουμε μια νέα αρχή στην δουλειά μας, καθώς επίσης και να βάλουμε τις εργασιακές μας σχέσεις σε νέα δεδομένα. Ωστόσο, η επιθυμία μας να ξανά συστηθούμε και να δείξουμε σε όλους τις αλλαγές που έχουμε κάνει μέσα μας, αλλά και το πως θέλουμε να προχωρήσουμε, είναι πιθανόν να μας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και ενστικτώδεις αντιδράσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που προηγήθηκε είναι πιθανό να θολώσει την κρίση μας και να μας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες ή να μας παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Ευτυχώς, για εμάς, η όψη εξάγωνου που σχηματίζει την ίδια ημέρα η Αφροδίτη με τον Δία μας δίνει την υπόσχεση, ότι όσοι έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, και δούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι.

Ενώ, η ανοιχτή όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, μας υπόσχεται ότι , αφού έχουμε κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, μπορούμε να οργανώσουμε σωστά τα επόμενα επαγγελματικά μας βήματα και γιατί όχι να αναλάβουμε και νέες ευθύνες στην δουλειά μας.

Με μία προϋπόθεση πάντα, ότι εξαιτίας της όψης συνόδου του Ήλου με τον Ουρανό, δεν θα παρασυρθούμε σε προκλητικές συμπεριφορές.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 20ο 47’ του Ζυγού και θα επηρεάσει  εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος στην 24ο 39’ του Ζυγού.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών ιδιαίτερα η σύνοδος του Αστρικού Άρη με την Τροπική Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Τροπικό Ποσειδώνα, μια όψη που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις ερωτικές ψευδαισθήσεις και τις ερωτικές απιστίες, ενώ μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια, για άλλη μια φορά και διάφορα ερωτικά σκάνδαλα.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Κρόνο είναι πιθανό να δημιουργήσει διάφορες ερωτικές απογοητεύσεις αλλά και συναισθηματική ψυχρότητα.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό ανάδρομο Ερμή απαιτεί από όλους μας να προσέχουμε τα λόγια μας.

Σε ότι αφορά την χώρα μας, μιας και διανύουμε προεκλογική περίοδο, η Έκλειψη Σελήνης σχηματίζει όψη τετραγώνου τόσο με τον γενέθλιο Ήλιο της χώρας μας  όσο και με τον γενέθλιο Κρόνο της.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η συναισθηματική μας αναγέννηση, και να απελευθερωθούμε από παλιά φορτία τα οποία μόνο κακό μας κάνανε. Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε σωστά τις ευκαιρίες που θα μας έρθουν…. Άλλωστε κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ένας σημαντικός κύκλος αλλαγών ολοκληρώνεται αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Κριούς . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την δουλειά που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια με τον εαυτό σας και να μεταμορφωθείτε, τόσο ψυχικά και συναισθηματικά, όσο και οικονομικά, αφού πλέον μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία, μιας και έχετε ακόμα την ευνοϊκή επιρροή του Δία, ο οποίος σας βοηθάει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με τους καλύτερους όρους, ενώ παράλληλα στις οικονομικές σας συμφωνίες μπορείτε να διαπραγματευτείτε από άλλη θέση. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, έχετε ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σας και αυτό σας βοηθάει να τραβάτε τους άλλους σαν τον μαγνήτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας σημαντικός κύκλος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ολοκληρώνεται για εσάς τους Ταύρους. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, κλείνοντας οριστικά όσες πλέον έχουν γίνει τοξικές, και να προχωρήσετε σε νέες μέσα από τις οποίες πιο ελεύθεροι θα μπορέσετε να δείξετε όλες σας τις ικανότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ρίξετε ξαφνικά τους τίτλους του τέλους και να ζήσετε πιο ανεξάρτητοι, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Δίδυμους. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας, εντελώς ξαφνικά, και εσείς θα κληθείτε είτε να δουλέψετε κάτω από νέα δεδομένα, είτε θα αναλάβετε νέες ευθύνες. Αυτό μπορεί να ενισχύσει το άγχος σας, αλλά και την επιθυμία να πάρετε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο στις διατροφικές σας συνήθειες, όσο και στην εμφάνιση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους τους τομείς της ζωής σας.  Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη τόλμη και πάθος, σε αυτό σας βοηθάει και η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας,  στην ανάπτυξη και προώθηση των νέων φιλόδοξων σχεδίων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε την ερωτική σας και την σχέση σας με τον σύντροφο σας να ανανεώνεται, ενώ για κάποιους άλλους ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια πιθανή εγκυμοσύνη θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Με την εικόνα και τα συναισθήματα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με τα θέλω και τα πρέπει σας. Για κάποιους μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να είναι η αφορμή να κόψουν τους συναισθηματικούς δεσμούς με την οικογένεια τους και να κάνουν, ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε μια άλλη πόλη ή χώρα, ενώ κάποιοι άλλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες. Σε κάθε περίπτωση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να νιώσουν συναισθηματικά πιο δυνατοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Πολύ έντονη και απαιτητική είναι η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, και να επαναξιολογήσετε και τις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ωθήσει ορισμένους από εσάς να πάρετε την απόφαση, και μετά από αρκετό καιρό να ξανακαθίσετε στα θρανία.

ΖΥΓΟΣ

Τι είναι σημαντικό για εσάς ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε  εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει, να δείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και να επαναπροσδιορίσετε τον άξονα των αξιών σας,  δίνοντας σημασία σε αυτά που πραγματικά εσείς θέλετε και σας κάνουν χαρούμενους. Επίσης,  θα αλλάξετε και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, καθώς για εσάς είναι πλέον σημαντικό εκτός από συναισθηματική να νιώθετε και υλική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ώρα των δομικών αλλαγών έφτασε για εσάς τους Σκορπιούς. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να ολοκληρώσετε τον κύκλο των αλλαγών που ξεκινήσετε από τον προηγούμενο Νοέμβριο, και να απαλλαγείτε οριστικά από παλιές συνήθεις και συμπεριφορές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας . Είστε έτοιμοι, μετά από καιρό να κάνετε το επόμενο βήμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να είστε σίγουροι ότι τα νέα δεδομένα και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν τους επόμενους μήνες, με την είσοδο του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας γεμίσουν χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ άγχος για το μέλλον  έχετε, όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε,  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το  άγχος που έχετε για το μέλλον, είναι μεγάλο, παρόλο που για λίγο καιρό ακόμα έχετε την εύνοια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε αρκετά πράγματα μέσα σας, ενώ κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε μια κρυφή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και  τις φιλικές συναναστροφές και να κρατήσετε μόνον όσους ανθρώπους έχουν αποδείξει την αξία τους. Ενώ κάποιοι άλλοι, μπορεί να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε με τα κοινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ήρθε η ώρα να κάνετε εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας και να κυνηγήσετε τα πιο τολμηρά σας όνειρα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αλλάξετε ξαφνικά την δημόσια εικόνα σας, είτε με ένα ξαφνικό γάμο, είτε με την λήξη μιας σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Τα όνειρα σας για το μέλλον σε γερές βάσεις ήρθε η ώρα να βάλετε εσείς οι Ιχθύς. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, με ιδιαίτερη προσοχή και να δουλέψετε για την επιτυχία τους, με την σοβαρότητα που απαιτεί από εσάς ο Κρόνος από το ζώδιο σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλετε να βάλετε τις βάσεις για ένα σταθερό νέο ξεκίνημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό