22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον χορό των Εκλείψεων της φετινής χρονιάς, αλλά και των Εκλείψεων στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα εγκαινιάσει η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου του μήνα. Οι Εκλείψεις όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν είναι δείκτες αλλαγών οι οποίες μας ωθούν να ακολουθήσουμε άλλα μονοπάτια με σκοπό την εξέλιξη μας.

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί, όπως και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, στο ζώδιο του Κριού, στις  την 20/04 στις 07 :12 π.μ. στην 29ο 50’ του Κριού, λίγες ώρες πριν την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, και ουσιαστικά σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου αλλαγών για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού που ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την νέα αρχή και το ξεκίνημα της ζωής, τις πρωτοβουλίες, την τόλμη, την δράση, την μαχητικότητα, την αισιοδοξία, την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό αλλά τον εγωκεντρισμό, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 8ο 48’ του Σταθερού και Γήινου Ταύρου.

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στον 12ο οίκο του Ωροσκοπίου που είναι συνδεδεμένο με το υποσυνείδητο, το όραμα, την θρησκεία, την μεταφυσική, την θυσία για τους άλλους, αλλά και με το παρασκήνιο, τα μυστικά, καθώς επίσης και με την ψυχική υγεία και τους εγκλεισμούς, φυσικούς και ψυχικούς. Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου με τον Δία και την Έριδα, μας ωθεί να κάνουμε όνειρα για το μέλλον τα οποία με στρατηγική θα μπορέσουμε τους επόμενους μήνες να υλοποιήσουμε. Άλλωστε ο Ωροσκόπος στο ζώδιο του Ταύρου θα μας δώσει την απαραίτητη υπομονή και υπομονή που χρειαζόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια λίγες ώρες μετά, μας ωθεί να δώσουμε τέλος καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω και να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, γιατί μόνο μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρουμε να εξελιχθούμε και να βγούμε πιο δυνατοί.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Χείρωνα, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά φωτιές κατοικιών, τα οποία και απευχόμαστε.

Ενώ η αντίθεση Δήμητρας – Ποσειδώνα, είναι πιθανόν να βγάλει ψεύτικες ή παραπλανητικές ειδήσεις, οι οποίες θα διαψευστούν τους επόμενους μήνες για αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Ενώ, μπορεί να βγάλει και λανθασμένα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με την όψη συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί και να κάνουμε πράξη τις πιο ανατρεπτικές μας ιδέες, χωρίς να αντιμετωπίσουμε αμφισβητήσεις και αντιδράσεις.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 5ο 39’ του Κριού  και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 14ο 38’ του Κριού.

Στην σύνθεση των 2 χαρτών (Αστρικού- Τροπικού) η σύνοδος της Αστρική όψη συνόδου Ερμή – Ουρανού με τον Τροπικό Δία, η οποία θα μας ωθήσει να γίνουμε ακόμα πιο τολμηροί.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον την Τροπική όψη συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό, θα μας αναγκάσει να είμαστε πιο οργανωτικοί και να μην αναλωνόμαστε σε άσκοπες ενέργειες.

Επίσης, η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με την Τροπική σύνοδο Ερμή – Ουρανού, υπόσχεται ότι θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική μας ζωή.

Το μήνυμα της πρώτης Ηλιακής Έκλειψης της χρονιάς είναι:

Ο κύκλος των αλλαγών που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να φοβηθούμε να προχωρήσουμε σε αυτές, γιατί μόνο μέσα από αυτές θα βγούμε πιο δυνατοί.

Δύο σημαντικά στοιχεία, στην ίδια μοίρα είχε πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη στις 19/04/2004 με τον Ουρανό να βρίσκεται στην 4ο των Ιχθύων που βρίσκεται φέτος ο Κρόνος. Ενώ κάποια γεγονότα, που φωτογραφίζει ο χάρτης αυτής της Έκλειψης, είναι πιθανόν να τα δούμε να ενεργοποιούνται από τον Άρη μετά τα μέσα Μαΐου, όταν ο Άρης φτάσει στην 28ο με 29ο του Καρκίνου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου  του Απριλίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα, ριζική αλλαγή στην ζωή σας, είστε έτοιμη να κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε, μέσα στους επόμενους μήνες, σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας, κάνοντας παράλληλα και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε αυτή την περίπτωση, ο τολμών νικά, άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχετε την σημαντική  βοήθεια του Δία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να κάνετε αρχικά τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά σχέδια, τα οποία θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες, με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας. Ωστόσο, πριν από κάθε νέα αρχή, πρέπει να είστε έτοιμοι να σπάσετε τους δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας διανύεται εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις φιλοδοξίες σας, είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σας , ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και στροφή στην καριέρα σας τους επόμενους μήνες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να πάρετε μια απόφαση η οποία θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αν κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και τόλμη τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα αλλάξετε τους επόμενους μήνες την Κοσμοθεωρία σας και αυτό θα βοηθήσει ουσιαστικά στην εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε τολμηρές νέες συνεργασίες, οι οποίες θα σας φέρουν σημαντικά αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια, ενώ παράλληλα θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες τόσο του συντρόφου σας όσο και τις δικές σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνεται πιο τολμηροί στο παιχνίδι του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα   εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ρίχνοντας τους τίτλους του τέλους σε παλιές που πλέον δεν είχαν να σας προσφέρουν κάτι άλλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, είτε με το ταίρι σας είτε με κάποιο νέο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στο χώρο τις εργασίας σας και νέες ευθύνες θα αναλάβετε  εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές τους επόμενους μήνες στη δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα κληθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες και να προσαρμοστείτε γρήγορα σε νέα δεδομένα. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή με ένα συνάδελφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνεται πιο τολμηροί και να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας ή ο ερχομός ενός παιδιού θα αλλάξει τους επόμενους μήνες την ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την οικογένεια αλλά και την ακίνητη σας περιουσία θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές και ιδιαίτερα τολμηρές λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης, μια επαγγελματική πρόταση θα είναι πιθανόν η αφορμή για να προχωρήσετε, ορισμένοι από εσάς, και σε αλλαγή σπιτιού ή τόπου κατοικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πιο έντονους ρυθμούς θα κινήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα  εσείς οι Υδροχόοι.  Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνεται πιο επικοινωνιακοί  και εξωστρεφείς και να γίνεται πιο τολμηροί στον τρόπο που εκφράζεται τις απόψεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να βρεθείτε και πάλι στα θρανία, και να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω διαδικτύου.

ΙΧΘΥΣ

Τα κεκτημένα σας με ιδιαίτερο θάρρος θα προστατεύσετε εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, στην προσπάθεια σας να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας συμφωνίες, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε, αφού πρώτα έχετε αποδείξει την αξία σας και προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, να απαιτήσετε καλύτερες χρηματικές απολαβές για την δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας το δυναμικό σας πρόσωπο, ενώ είναι πιθανό να γίνεται πιο τολμηροί στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό