26.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 14/02 ο Ερμής, μετά την ολιγοήμερη παρουσία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι τις  10/03, και συγκεκριμένα στις 03:31 π.μ που θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς.

Η παραμονή του αυτή τη φορά, θα μας φέρει περισσότερες θετικές ειδήσεις σε θέματα τεχνολογίας, επιστήμης αλλά και της ιατρικής, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά πρωτοποριακά φάρμακα και θεραπείες, ενώ θα μας ωθήσει να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε, ουσιαστικά όσους έχουν ανάγκη, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας, όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις.

Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στην άλλη πλευρά, θα μας ωθήσει να δείξουμε την διαφωνία μας, πάνω σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, ή να λειτουργήσει αντίστροφα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πρέπει να αποδεχτούμε πιο αυστηρά μέτρα και κανόνες στην ζωή μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), τα οποία θα έχουν την δυνατότητα προωθήσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους σχέδια, να βρουν λύσεις σε Νομικά θέματα  και να ταξιδέψουν. Ενώ, ανατρεπτικό, έντονα περιοριστικό και ιδιαίτερα  συγκρουσιακό  θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) κυρίως του 2ου δεκαημέρου.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής κατά την 2η είσοδο του στο  ζώδιο του Υδροχόου θα είναι :

Στις 25/02 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (11ο 25’), υπόσχεται ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά θα παρασύρει  σε επιθετικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 02/03 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (18ο 59’), θα πιέσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, αναγκάζοντας τους να αναλάβουν ευθύνες, και να δουν με σοβαρότητα το μέλλον τους, ενώ θα πρέπει να είναι έτοιμοι και για την αυστηρή κριτική που θα τους ασκήσουν τόσο οι δικοί τους άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες τους.

Επίσης, στις 08/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Σελήνη είναι πιθανό να πυροδοτήσει μια σειρά γεγονότων και αλλαγών για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) τους οποίους επηρέαζε η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11/2021.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Κριοί. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει ευεργετικά για την κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας, θα διευρύνεται τον φιλικό σας κύκλο  με άτομα που  μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδέες, και θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε ελεύθερα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γοητευτείτε από  ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις φιλοδοξίες σας σε τροχιά υλοποίησης ήρθε η ώρα να βάλετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας  στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε  μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε σύντομα πολύ καλές ειδήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μελλοντικά σας σχέδια ήρθε η ώρα να προωθήσετε  εσείς οι  Δίδυμοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη, βάζοντας τα  σε σταθερές βάσεις. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε αναβληθεί. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που πιθανόν να βρίσκονται μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές οικονομικές ανάσες θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε  τις οφειλές και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία), όχι μόνο τις δικές σας αλλά και με όσους έχετε κοινό πορτοφόλι. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποδεχτείτε και μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε τις κρυφές ανησυχίες με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν  αυτή τη χρονική περίοδος οι Λέοντες. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας πιέσει  να ασχοληθείτε με σοβαρότητα με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες και να πάρετε οριστικές αποφάσεις για αυτές, βάζοντας εάν χρειαστεί και όρια. Ενώ, από την άλλη πλευρά οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άμεσες και πρακτικές λύσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Παρθένοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τις ικανότητες σας , ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είστε έτοιμοι ότι θα σας δοθούν και νέες ευθύνες. Πολύ σημαντικό για εσάς είναι το γεγονός ότι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Ενώ, όσοι από εσάς θέλετε να ασχοληθείτε με την υγεία σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προγραμματίσετε τις ιατρικές σας εξετάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο και η καλή διάθεση επιστρέφει στην ζωή σας. Η επιστροφή  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προβάλετε με ενθουσιασμό τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας , και να προχωρήσετε και στην άμεση υλοποίηση τους, βάζοντας όλη σας την ενέργεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα πρόσωπα, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, θα  εκφράσετε με πάθος τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει  να βρείτε οριστικές  λύσεις στις υποθέσεις  που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και σε ότι αφορά το ακίνητο σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα είστε αρκετά σκληροί στην κριτικοί σας με τους συγγενείς σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να διευρύνεται τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδιαίτερα έντονη και ενδιαφέρουσα καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η επιστροφή του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα να φτιάξετε και το επικοινωνιακό σας προφίλ. Επίσης, αρκετοί από εσάς  θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Θετική είναι αυτή η περίοδος και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή για να κάνετε αγορές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε μικρές εξορμήσεις με φίλους σε κοντινούς προορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο πορτοφόλι σας θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία με τον εργοδότη σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ώρα της υλοποίησης έφτασε για εσάς τους  Υδροχόους. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο σας,  σας υπόσχεται ότι θα καταφέρετε  να κάνετε πράξη τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια σας, να βελτιώσετε το επικοινωνιακό σας προφίλ, εκφράζοντας με σοβαρότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ενώ θα  πρέπει, για άλλη μια φορά,  να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια πιο μυστική και ιδιαίτερα εσωστρεφείς  περίοδος  ξεκινά για εσάς τους  Ιχθύς. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά, και να χρειαστεί να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, έχετε αρκετό άγχος , γι’ αυτό θα πρέπει να βρίσκεται χρόνο για να ξεκουράζεστε και να βρίσκεστε μακριά από ότι σας δημιουργεί εκνευρισμό. Επίσης,  είναι πιθανό θα έχετε και επισκέψεις από άτομα που σας απασχόλησαν έντονα στο παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό