20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο από τα σημαντικά συστατικά της επιτυχίας, κατά τη διάρκεια της υλοποίησης ενός εγχειρήματος, είναι η υπομονή και η επιμονή, στοιχεία τα οποία στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου μπορούν να εκφραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 20/04 στις 11 : 14 π.μ. ο Ήλιος, λίγες ώρες μετά την 1η Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού,  θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/05 στις 10: 18 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη την παρόρμηση μας και θα λειτουργήσουμε πιο μεθοδικά, ενώ με επιμονή και υπομονή να δουλέψουμε σωστά, για την υλοποίηση των σχεδίων μας , με την προϋπόθεση ότι έχουμε κάνει τα ξεκαθαρίσματα μας, ενώ για άλλη μια φορά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για ξαφνικές ανατροπές, καθώς διανύουμε, σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο, μια περίοδο αρκετά ρευστή.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους, το αντίθετο θα έλεγα, αφού θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας (υλικά και συναισθηματικά), ενώ παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε και σε αρκετές αναθεωρήσεις.

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου, χρωματίζεται τόσο από την πρώτη πιεστική και ιδιαίτερα επιρροή του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου,  όσο και από τις Εκλείψεις, οι οποίες θα ολοκληρώσουν ένα κύκλο αλλαγών που ξεκίνησε το προηγούμενο φθινόπωρο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου , θα είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ σε περίοδο σημαντικών αλλαγών και  ανατροπών θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, καθώς αυτών που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

Στις 20/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (00ο 20΄), θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών , καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 25/04 η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (4ο 58’), θα βοηθήσει να πάρουν αποφάσεις μετά από ώριμοι σκέψη, τόσο τους Ταύρους και στους Σκορπιούς όσο και στους Ιχθύς και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 02/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (11ο 19΄), υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 05/05 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού (14ο 58’), θα αναγκάσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά ένα κύκλο αλλαγών που ξεκίνησε από την Έκλειψη Σελήνης στις 08/11/2022.
Στις 09/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την επιθυμία για ανεξαρτησία στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 18/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (27ο 11’), θα βοηθήσει με οδηγό την διαίσθηση τους τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους.
Στις 19/05 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου (28ο 55’), θα ωθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία  του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει  :

ΚΡΙΟΣ

Με τα οικονομικά σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, τα οποία προέρχονται από την δουλειά σας, καθώς θα σας βοηθήσει να ολοκληρώστε με επιτυχία μια νέα οικονομική συμφωνία , αφού πρώτα έχετε ξαναδεί κάποιες λεπτομέρειες, ή να αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με την ανάλογη οικονομική αναβάθμιση. Εάν κάτι πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα εντυπωσιασμού,  γιατί μπορεί να έχετε ξαφνικά έξοδα , καθώς και να μην είστε τόσο πιεστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φετινή γενέθλια χρονιά σας  θα είναι πολύ σημαντική για εσάς .  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει, αρχικά να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, πριν προχωρήσετε στα νέα ξεκινήματα, και να ολοκληρώσετε ένα κύκλο ριζικών αλλαγών που έχει ξεκινήσει, τα προηγούμενα 3 χρόνια.  Οι αλλαγές αυτές, είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σας . ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αρχικά να  κάνετε τον απολογισμό, ιδιαίτερα μετά από τη πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας και την είσοδο του Κρόνο στους Ιχθύς, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο,  στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς θα  ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας, ενώ, κάποιοι άλλοι είναι πιθανόν να έχουν επιστροφές από το ερωτικό τους παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές προσκλήσεις θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται να φέρει αέρα ανανέωσης και να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα ήταν παρά τις πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις των φίλων σας, καθώς θα έχετε την  ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να κάνετε νέες γνωριμίες και το σημαντικότερο, να βρείτε υποστηρικτές για τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με τα κοινά και με διάφορες με διάφορες κοινωνικές δράσεις, ενώ μπορεί να προκύψουν και νέοι έρωτες μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές.

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα και τους στόχους σας  ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ωθήσει να δουλέψετε ακόμα πιο  σκληρά και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ είναι πιθανό κάποιες ανατροπές ή ξαφνικές προτάσεις να είναι η αφορμή για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να αλλάξετε την εικόνα σας, ενώ είναι πιθανόν κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δουλέψετε με ενθουσιασμό και όρεξη πάνω στα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και γιατί όχι να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να οργανώσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε ξαφνικές λύσεις  στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Τράπεζες, Εφορία), ενώ παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές οικονομικές προτάσεις, και εσείς όμως θα πρέπει αυτή τη χρονική περίοδο να προσέχετε τα ξαφνικά έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε πιο ενεργά εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ ορισμένοι από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.  Σε προσωπικό επίπεδο θα εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτά που σας ενώνουν με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο  του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, στις οποίες θα ανταπεξέλθετε με αποτελεσματικότητα,  ενώ είναι πιθανόν να υπάρξουν και ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την διατροφή και την  φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, ερωτικές και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς μόλις ξεκίνησε για  εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να αναπτύξετε με ιδιαίτερη όρεξη τα φιλόδοξα σχέδια σας και θα τα επικοινωνήσετε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε.  Σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να ζήσουν ένα ξαφνικό έρωτα,  ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο σπίτι και  στην οικογένεια σας θα στρέψετε την προσοχή σας  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις στα  θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ είναι πιθανόν να υπάρξουν και ξαφνικές εντάσεις και  εξελίξεις στις σχέσεις σας με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε μια άλλη πόλη ή χώρα.

ΙΧΘΥΣ

Σε πιο έντονους ρυθμούς  θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς  . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο αποτελεσματικούς και πρακτικούς τρόπου για να προβάλετε τον εαυτό σας, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και φιλικών σας συζητήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, και γιατί όχι να κάνετε και ένα ταξίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό