17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, Εαρινή Ισημερία, είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς καθώς αποτελεί την Αστρολογική Πρωτοχρονιά.

Και μπορεί φέτος η άνοιξη, εξαιτίας του παρατεταμένου χειμώνα, να καθυστερήσει για λίγο την είσοδο της, έρχεται όμως με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, και την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή. Άλλωστε το ζώδιο του Κριού είναι το ζώδιο, της δράσης, της πρωτοπορίας και των νέων ξεκινημάτων.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο Πύρινο και Παρορμητικό ζώδιο του Κριού, Εαρινή Ισημερία, στις 20/03 στις 17:33 μ.μ., εγκαινιάζοντας μια περίοδο νέα ξεκινημάτων, και θα παραμείνει μέχρι τις 20/04 στις 06:23 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, η εξωστρέφεια, η αισιοδοξία, το χαμόγελο, αλλά και η επιθυμία μας για δράση και  νέα ξεκινήματα, θα είναι ακόμα πιο έντονη, μετά από μια περίοδο όπου, εξαιτίας των εξωτερικών συνθηκών είμασταν πιο προσεχτικοί και περιορισμένοι. Νέοι έρωτες θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή μας, οι οποίοι θα έχουν έντονο το στοιχείο της ανεξαρτησίας, ενώ, από την άλλη πλευρά η παρουσία και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί και να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους.

Το πέρασμα  του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα μπουν σε μια περίοδο έντονης δράσης, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικά γιατί μπορεί να  παρασυρθούν σε αποφάσεις τις οποίες δεν έχουν μελετήσει προσεχτικά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Την 01/04 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού (11ο 30’), υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα,  να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.
Στις 02/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (13ο 11’), θα βοηθήσει να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια με ενθουσιασμό οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 12/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (23ο 04’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις αλλά και να αναλάβουν νέες ευθύνες τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 16/04 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού (26ο 45’), θα στρέψει την προσοχή στις σχέσεις τους με τους άλλους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 18/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (28ο 34’), θα αναγκάσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής τους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η φετινή γενέθλια χρονιά των Κριών, με την παρουσία του Δία στους Ιχθύς και του Κρόνου στον Υδροχόο, είναι μια χρονιά προετοιμασίας, και ευκαιριών, οι οποίες θα υλοποιηθούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, και το πιο σημαντικό θα στηρίζονται σε γερές βάσεις.

Το πέρασμα του Ήλου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντικά θα είναι η φετινή γενέθλια χρονιά σας.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι τα όνειρα και τα σχέδια σας, ακόμα και τα πιο τολμηρά, φέτος μπορούν να πραγματοποιηθούν, από τη στιγμή που έχουν μελετηθεί και οργανωθεί σωστά. Επίσης, σε ότι αφορά την προσωπική σας, θα νιώσετε και πάλι δυνατοί, ενώ, καταλυτικό ρόλο θα παίξουν για εσάς οι φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές. Οι σχέσεις που θα προκύψουν την φετινή χρονιά για εσάς θα είναι εκτός από σταθερότητα θα σας δίνουν τον χρόνο και το χώρο που χρειάζεστε.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΑΥΡΟΥΣ

Σε μυστικές διαδρομές θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε ότι αφορά την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εκτός από την επιθυμία σας να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε, είναι πιθανό αρκετοί να προχωρήσετε σε σχέσεις οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδο χαράς αλλά και εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακός σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα είστε οι πρωταγωνιστές των δημοσίων σχέσεων, καθώς η κοινωνική σας ζωή είναι πλέον πολύ σημαντική για εσάς. Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους αλλά και σημαντικές γνωριμίες θα προκύψουν μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους φιλόδοξους στόχους σας θα κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας κύκλο, θα σας ωθήσει να μπείτε σε μια περίοδο δράσης και να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους πιο φιλόδοξους και τολμηρούς σας στόχους, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έχετε και την εύνοια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνετε μια νέα αρχή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Όνειρα για το μέλλον θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε και την δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε γραφειοκρατικά θέματα που σας απασχολούν καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφο σας, ενώ αρκετοί μπορεί να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί θα προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα στρέψετε την προσοχή σας  εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας και να πάρετε τολμηρές αποφάσεις για αυτές, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άμεσες λύσεις θα πρέπει να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, και να δράσετε άμεσα, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, και θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ευνοϊκές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μπείτε σε δράση, αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα μπείτε σε μια περίοδο δημιουργίας και ανάπτυξης. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα διασκεδάσουν με τους φίλους τους και θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ θα πάρετε και σημαντικές πρωτοβουλίες στην προσπάθεια σας να λύσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος έντονης κινητικότητας ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η ζωή σας από εδώ και στο εξής κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι, αφού η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη με πολλές συζητήσεις και αυξημένες μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Ενώ από την άλλη πλευρά, σε εσάς θα απευθύνονται οι φίλοι σας για να τους βρείτε λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ

Την δύναμη σας θα δείξετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει ολοκληρώσετε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, και να ισχυροποιήσετε την παρουσίας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, όχι μόνο στην δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό